HTZ TRAŽI 11 DIREKTORA ZA PREDSTAVNIŠTVA U SVIJETU

HTZ TRAŽI 11 DIREKTORA ZA PREDSTAVNIŠTVA U SVIJETU

8. svibnja, 2014.

HTZ

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je prije nekoliko dana natječaj za izbor i imenovanje 11 direktora predstavništva u inozemstvu na koji se zainteresirani mogu prijaviti u idućih 30 dana.

Natječaj HTZ-a odnosi se na predstavništva u inozemstvu  i to ona u Milanu, Pragu, Parizu, Varšavi, Amsterdamu, Frankfurtu, Bruxellesu, Zurichu, Moskvi i New Yorku, a za Munchen se traži voditelj ispostave. HTZ ima ukupno predstavnike u 18 zemalja svijeta.

U Milanu je trenutno direktor predstavništva HTZ-a Dario Matošević, u Pragu Klaudio Stojnić, u Parizu Marina Tomas-Billet, u Varšavi Bojan Baketa, u Amsterdamu Igor Ćupahin, u Bruxellesu Ivan Novak, u Zuerichu Zlatko Deželjin, u Moskvi Mladen Falkoni, u Munchenu Romeo Draghicchio, a u New Yorku Andreja Cvitković.

U natječaju HTZ traži završen preddiplomski i diplomski studij, pet godina radnog iskustva na rukovodećim mjestima, aktivno znanje jednog i poznavanje još jednog svjetskog jezika, jednu preporuku prijašnjih poslodavaca, položen stručni ispit, kao i prijedlog programa rada predstavništva za jednu godinu.T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code