TONKO RILOVIĆ PREDSTAVNIK HTZ-a U LONDONU

TONKO RILOVIĆ PREDSTAVNIK HTZ-a U LONDONU

23. prosinca, 2012.

 Tonko foto

Na posljednjem natječaju za mjesto ditektora HTZ-a u Londonu primljen je kadar iz Croatia airlinesa, Tonko Rilović. Glavna referenca mu je da je već radio u Londonu na prodaji karata domaćeg prijevoznika. Slučajno ili ne, Tonko neće trebati puno istraživati gdje je ured novog poslodavca budući se ured HTZ-a nalazi tek kat više u istom ulazu gdje su i uredi prijašnjeg poslodavca –  Croatije airlinesa.

Drugu zanimljivost u odabiru kandidata Tonka Rilovića za destinaciju London odigrao je podatak da mu je već tamo supruga, pa eto, zajedno će biti jači.

Tonko Rilović je zajedno s Krešimirom  Kučkom potpisnik sporazuma Croatia airlinesa i US Airwaysa o liniji između Hrvatske i SAD-a. Croatia airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i američka aviokompanija US Airways, od lipnja 2012 primjenjuju tzv. code share sporazum o suradnji u prijevozu putnika između Hrvatske i SAD-a. Obje kompanije su sklopile bilateralni sporazum o letovima pod zajedničkim oznakama, nakon što je za to dobiveno odobrenje Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo i Ministarstva prometa Sjedinjenih Američkih Država.

Na natječaj HTZ-a za šefa predstavništva u Londonu ukupno se prijavilo 14 kandidata od kojih je na završni razgovor pozvano njih šest. Među njima se nalazila i kontroverzna nekadašnja djelatnica TZ Grada Dubrovnika, Nikolina Vicelić. Kako saznajemo, ni njen nekadašnji poslodavac, Goran Štrok, nije više toliko politički moćan, te je nije uspio „pogurati“ u glavni grad Velike Britanije.

6 komentara

Uskoči u raspravu
  1. lara
    #1 lara 2 siječnja, 2013, 13:45

    natječaj za novog direktora htz predstavništva u londonu nije bio objavljen apsolutno nigdje-pa ni na stranicama ministarstva turizma. toliko o transparentnosti u hrvatskim državnim institucijama…..dakle kadrovska križaljka.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code