LUKA NIŽETIĆ U KOMIŽI OTVORIO DUĆAN S RADOVIMA DOMAĆIH KREATORA

LUKA NIŽETIĆ U KOMIŽI OTVORIO DUĆAN S RADOVIMA DOMAĆIH KREATORA

25. srpnja, 2017.

 

Uz koncertne aktivnosti, pripremu kazališne predstave za jesen u režiji Senke Bulić, Lukin fokus zanimanja tijekom ljeta je i njegova mala gastronomska oaza u Komiži, Bistro ‘Fabrika’. Prepoznat od gostiju, gurmana i ljubitelja dobre hrane, Bistro se ovih dana našao i na prvom mjestu najboljih restorana prema Tripadvisor-u što je nakon šest godina njegovog djelovanja veliki uspjeh.

Poduzetnog duha Luka je proširio svoju djelatnost te u susjedstvu Bistroa otvorio ‘Fabrika Concept Store’ u kojem se mogu naći isključivo radovi poznatih hrvatskih dizajnerskih brendova kao što su Sheriff&Cherry, Mayanas, Borboleta, Iva Viljevac Jewelry, Piccola Creations, La Koffa, Croatian Islands, Hvar Republic, Juno, te mnogi drugi.

“U Hrvatskoj je već dugi niz godina prisutan rast mladih, originalnih dizajnera koji svoj uspjeh bilježe i van granica Hrvatske. Kako i sam podosta pratim njhov rad odlučio sam na jednom mjestu predstaviti, te ponuditi originalne hand made proizvode što je na kraju rezultiralo ovogodišnjim otvaranjem Fabrika Concept Store. Već prema prvim rezultatima i potražnji mogu samo zaključiti da je ovo bio dobar potez.”izjavio je Luka. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code