LUCE IMA NOVI SINGL “POČETAK”

LUCE IMA NOVI SINGL “POČETAK”

3. srpnja, 2018.

 


Svoj peti službeni singl pod nazivom „Početak“, Luce je napisala u koautorstvu s još dvije osobe, čiju glazbu udruženo potpisuju Matej Milošev, Miro Gugić i Luce, a tekst Matej Milošev koji je i inače njen učestali suradnik (violončelo):

Luce i ja već se godinama poznajemo i surađujemo, a s Mirom sviram u bendu (Nina Kraljić). Volim i cijenim oboje i nekako se samo od sebe nametnulo da zajedno napravimo pjesmu. Osim što se zove “Početak”, ova pjesma za nas predstavlja i neke druge, doslovne početke.“ –  istaknuo je Matej.

Predivan spot za pjesmu „Početak“ sniman je na magičnom otoku Visu pod redateljskom palicom Luke Nižetića, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=-MFCIQZsKNg

Mlada glazbenica Luce o pjesmi kaže sljedeće:

U NLO studiju pod budnim okom producenta i aranžera Srđana Sekulovića Skansija odrađuje se posljednja faza snimanja Lucinog albuma s kojeg su, podsjetimo, javnost već predstavljene skladbe ‘Vraćam se’, ‘Otkucaji’, ‘Bar još tren’ i aktualna ‘Još i sad’.

Ovom prilikom najavljujemo i njegovu službenu koncertnu promociju 19. listopada u prestižnom prostoru Velikog Pogona Tvornice Kulture. Uz pratnju svog uigranog benda i posebne goste, LUCE će uvesti publiku u svoj svijet emocija. Jedinstvena interpretacija te impresivno moćni, unikatni, magični vokal učiniti će, ne sumnjamo, ovu glazbenu večer još posebnijom.

Mlada kantautorica vedrog duha, prije tri godine osvojila nas je i hipnotizirala svojim melankoličnim zvukom s EP-ija ‘U bojama’, nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana i nagrada za kantautoricu godine u Music Pub-u Zlatka Turkalja Hrvatskog radija.

Ne skrivajući svoje emocije, iskreno i ogoljeno, a opet kompleksno, Luce će se suptilno otvoriti publici kroz svoj dosadašnji rad koji je tijekom pet godina djelovanja prikupio respektabilan izbor pjesama. ‘Možda mi’, ‘Na oblaku’, ‘Nakon dana tog’, ‘Sama ostajem’ postali su njene koncertne perjanice, ali i recentni singlovi polako preuzimaju čvrstu poziciju nositelja njene umjetničke i glazbene prepoznatljivosti.

Pjesmu „Početak“ možete slušati i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/67170792 T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Pouzdan zajmodavac.
    #1 Pouzdan zajmodavac. 5 srpnja, 2018, 04:54

    Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Registriran sam za izdavanje zajmova po vrlo niskoj stopi od 3% godišnje. Radim s timom stručnjaka kao štabova i dajem istovrijedne zajmove za odobravanje. Sve vrste zajmova kao što su hitni krediti, zajmovi za konsolidaciju duga, auto, vozila, kamion krediti, poslovni zajam, financiranje / financiranje, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poljoprivredni krediti, zajmovi za izgradnju i još mnogo toga. Posjetite danas na ([email protected])

    Web stranica: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code