LOŠI ĆEVAPI I RAŽNJIĆI U SISAČKOM „BARUNU“

LOŠI ĆEVAPI I RAŽNJIĆI U SISAČKOM „BARUNU“

1. srpnja, 2023.

 

Nakon svih eursko-šengenskih iznenađenja, koja su se i te kako odrazila na stil života i standard građana u europskom okruženju, činjenica da je na našim (i sisačkim) ulicama sve više manifestacija socijalnoga raslojavanja nekih novih bogatuna i onih slabijeg materijalnoga stanja, potvrđuje se i svakodnevno. Za upravljačima skupocjenih automobila sve je više onih koje raspoznajemo kao poduzetnike i obrtnike svih uslužnih i proizvodnih profila. Neki od njih, međutim, ne žele za visoke iznose eura pružiti i adekvatne usluge.

Najnoviji je primjer jedne tročlane sisačke obitelji koja se zadnjega dana lipnja poželjela ručati obroke spremljene u pečenjarnici. Naručili su kod dostavljača firme “Glovo” tri porcije popularnih čevapčića i ražnjića s lepinjama, crvenim lukom i drugim prilozima.

I stigao je očekivani ručak, s njime i veliko razočaranje, očito zagoreno i dugo zaostalo smrdljivo meso i sve to što ni pas ozbiljna apetita ne bi želio kušati. Premda cijena nije zanemariva, preračunano 150 kuna…

Isporučitelj je bio restoran “Barun” sa Zibela (ratna vojna menza u kući Brace Pavičića), ranijim sjedištem objekta u Starčevićevoj, čiji pečenjari očito ne drže mnogo do kvalitete pruženih usluga. Kao da je odbačena milostinja…

Siščani, oprez! (A.M.) T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code