LINTA I PUPOVAC IMAJU ISTU PRIČU

LINTA I PUPOVAC IMAJU ISTU PRIČU

23. rujna, 2019.

 

Srbijanski „pupuvac“ poručuje da srpski narod očekuje od Hrvatske da se suoči sa svojom genocidnom i zločinačkom prošlošću i da prizna i da se pokaje za počinjeni genocid u NDH, kao i za počinjenu agresiju i etničko čišćenje Srba iz krajine i desetina hrvatskih gradova tijekom 1990.-1995. Također očekuje da Hrvatska ukine sramnu i skandaloznu Deklaraciju o Domovinskom ratu koju je Hrvatski sabor usvojio 2000. godine i u kojoj stoji da su Srbija, JNA i krajiški Srbi tobože izvršili agresiju na Hrvatsku

Napisao: Mladen Pavković

Ono što je Linta u Srbiji to je Pupovac u Hrvatskoj. Jedan i drugi su u parlamentu. Vučić ne može bez Linte, Plenković bez Pupovca. Kolo naokolo.

Predsjednik nekakvog Odbora za dijasporu i Srbe u regiji Miodrag Linta, (kum Bore Rkmana), piše beogradska Politika (22. 9. 2019.) svim silama ovog- je puta napao gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Penavu.

Ukidanje Deklaracije o Domovinskom ratu

„Penava je jedan od mnogih hrvatskih političara koji ponavljaju besmislenu laž da je Srbija zajedno sa krajiškim Srbima tobože izvršila agresiju na Hrvatsku, a da je Hrvatska bila žrtva agresije. Prava istina je da je  ustaški režim Franje Tuđmana  osnovao paravojne formacije i izvršio  agresiju na Jugoslaviju i srpski narod s ciljem stvaranja  etničke čiste Velike Hrvatske po uzoru na  genocidnu NDH“, naveo je Linta u izjavi za medije, prenosi Tanjug.

Ovaj srbijanski „pupuvac“ poručuje da srpski narod očekuje od Hrvatske da se suoči sa svojom genocidnom i zločinačkom prošlošću i da prizna i da se pokaje za počinjeni genocid u NDH, kao i za počinjenu agresiju i etničko čišćenje Srba iz krajine i desetina hrvatskih gradova tijekom 1990.-1995.

Također očekuje da Hrvatska ukine sramnu i skandaloznu Deklaraciju o Domovinskom ratu koju je Hrvatski sabor usvojio 2000. godine i u kojoj stoji da su Srbija, JNA i krajiški Srbi tobože izvršili agresiju na Hrvatsku.

„Tek nakon jasnih poruka iz Hrvatske o priznanju i pokajanju i ukidanju Deklaracije stvaraju se uvjeti za svaku suradnju i koliko toliko normalne međususjedske odnose“ –zaključio je Linta, koji je uz ostalo optužio i Tomislava Merćepa, kao ratnog zločinca.

Ne govore li tako i razni pupovci u Hrvatskoj?

Šute i odobravaju što linte govore

Dakle, ako je Hrvatska izvršila agresiju na Jugoslaviju i srpski narod pretpostavlja se da je morala ratovati u Srbiji. Nu, cvijeće na tenkove koji su iz Beograda odlazili put Vukovara navodno su bacale srpske majke u želji da što više potuku Hrvata i da ako je moguće razore sve, do Zagreba, pa i dalje.

Da je Pupovac jedan posto nekakvi „mirotvorac“, kakvim se predstavlja, on i njegova svita trebali bi prvi reagirati na ove gnjusne  klevete, laži i obmane.

Ali, ne, oni šute i najčešće prešutno odobravaju što linte govore, nažalost i u njihovo ime.

Inače, ne znamo jeste li primijetili kod Srba to ide ovako: malo nas pljuje Vučić, a onda se jave Dačić, pa Vulin, i tako redom. Kad oni malo zašute, eto ti o istim temama pupovce u Hrvatskoj.

Nu, na sve to hrvatski politički vrh šuti, kao ništa nisu vidjeli ni čuli.

A Sava i dalje teče ispod mosta. T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. žrdina
  #1 žrdina 25 rujna, 2019, 17:15

  Isto kako se branimo od svinjske kuge.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Bozana Topalovic
  #2 Bozana Topalovic 23 rujna, 2019, 21:35

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
      Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Bjelobradi pupavac gubavac
  #3 Bjelobradi pupavac gubavac 23 rujna, 2019, 15:23

  “Sramotni niz uvreda i kleveta protiv Republike Hrvatske i njenih građana, Milorad Pupovac, Vučićev potrčko, nastavlja i zadnjim intervjuom u slovenskom ‘Delu’ u kojim izjavama je potpuno razvidno da se radi o kontinuiranim ciljanim postupcima prizivanja duhova prošlosti i stigmatiziranja hrvatskih građana, uz poticanje na blaćenje vrijednosti Domovinskog rata i negiranje velikosrpske agresije, kojima se, bez ikakvih dosadašnjih zakonskih posljedica, krše hrvatski zakoni i Ustav, pod krinkom zaštite prava nacionalnih manjina. HVIDRA se s pravom ljuti na ljigavca pupavca bijele brade, pa i Josip Djakic osobno. Nije mu stalo do dobro placena sjedenja u parlamentu, do poneke izgovorene i ofucane fraze, glavno da je debelo utovljeni i novcem zarpani domoljupko.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Kaznjen Milanovicev biograf
  #4 Kaznjen Milanovicev biograf 23 rujna, 2019, 15:00

  Županijski sud u Sisku donio je 3. rujna 2019. pravomoćnu presudu prema kojoj Hanza media d.o.o., nakladnik Jutarnjeg lista, treba platiti Željki Markić 25 tisuća kuna zbog teške povrede njezine časti i ugleda, jer je Jutarnji list 5.2.2017. objavio članak naslova “Željka Markić na mala vrata rehabilitira NDH” autora Roberta Bajrušija.

  “Objavljeni naslov je vrijeđao čast i ugled tužiteljice, jer sloboda izražavanja nije apsolutna i javna glasila su dužna poštivati dostojanstvo i ugled građana, te informacije prije objavljivanja provjeriti”, navodi se u presudi Županijskog suda, objavio je portal Narod. I tako je biograf sugavoga Milanovica ostetio blagajnu Europa press holdinga. Da je joss uvijek ziv halapljivi fiskal Hanzekovic, adresu cije kancelarije nije navodno tocno znao Milutin Bandic iz Pogane (D)Vlake, presuda bi bila puno povoljnija

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Lepo i prezime
  #5 Lepo i prezime 23 rujna, 2019, 14:33

  Zar taj mrznjom zatrovani svetosavski taliban jos uvijek nije proglasen nepozeljnom osobom u Hrvatskoj? Dosta cesto pojavljuje se medju “srpskom nejaci” u RH, brabonja kao i pupavac gubavac, a nitko da mu kaze: Mars, kretenu, preko Dunava. Predsjednik koordinacije svojom voljom pobjeglih srbova? Vrlo lijepo, kulturno i vaspitano smece…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code