LIBURNIA JAZZ FESTIVAL

LIBURNIA JAZZ FESTIVAL

6. srpnja, 2024.

 

Liburnia Jazz Festival službeno je započeo u petak 5. srpnja u Opatiji i privukao stotinjak ljubitelja jazza koji su uživali u nastupima Denisa Razumovića i benda te Leona Brenka i kvarteta.

Festival je otvorio poznati glazbenik Elvis Stanić, koji je pozdravio publiku i izrazio svoje zadovoljstvo zbog njegove dugovječnosti.

U subotu. 6. srpnja nastupa Richard Galliano, legendarni francuski glazbenik, idol svakog harmonikaša, čovjek kojemu je sam Astor Piazzola dao u zadatak da stvori francuski “Novi musette”, kao što je i on stvorio argentinski “Novi tango”.

Najavljujući koncert na Liburnia Jazz Festivalu, Galliano je rekao: U društvu Adrien Moignarda (gitara i violončelo) i Diega Imberta (kontrabas), pristupit ćemo repertoaru New Tanga i New Musetta jazzistički, svirajući svaki koncert na potpuno slobodan način, ponekad daleko od partiture ali nikad daleko od duše skladatelja.”

Nedjeljno jutro u opatijskom parku rezervirano je za glazbenu radionicu „Neobična avantura“ Teatra Oz i maštovite načine slušanja i kreiranja glazbe. 24. Liburnia Jazz Festival će sa svojim Sterpin – Kolarević Quartetomzatvoriti Branko Sterpin, najbolji jazz trubač i osnivač JazzIstra Orchestra. Članovi kvarteta su redom vrhunski glazbenici koji gaje strast prema interpretacijama jazz standarada i iskreno uživaju u zajedničkoj svirci, a ove godine će biti šlag na torti Liburnia Jazza. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Hinson James
  #1 Hinson James 12 srpnja, 2024, 21:06

  Nudimo osobne, komercijalne i poslovne zajmove s vrlo minimalnim godišnjim kamatama od 2% s rokom otplate od 1 godine do 50 godina bilo gdje u svijetu. Dajemo zajmove od 10.000,00 € do 10.000.000,00 €. Naši su zajmovi dobro osigurani kako bismo osigurali da nam je maksimalna sigurnost prioritet. Zainteresirane strane neka me kontaktiraju na donju e-poštu.

  E-pošta zajmodavca: [email protected]

  PODACI O ZAJMOPRIMACIMA ZA PRIJAVU: –

  IZNOS POZAJMICE:
  TRAJANJE:
  TELEFON #:
  ZEMLJA:
  OKUPACIJA:

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code