Krenulo se sa poširanim jajima i graševinom Josić za kuver, potom su na stolove stizali „slatki janeži“, rižoto s karameliziranim komoračom i jadranskim kozicama uz pinot sivi te na kraju „skradinska inspiracija“, kremasti rižoto s ukuhanim tri vrste mesa, zimskim začinima i parmezanom uz cuve Josić. Ljepota okusa i mirisa zavladala je na Večeri rižota by Loreena Meda, koja je upriličena u novouređenom ambijentu svima poznatog restorana i kantine bara ČIHO.
Na poseban su način tu večer sljubljena vrhunska rižota i vina Josić. Raznolikost i čari dobrog okusa rižota Loreene Mede s još posebnijom čašom hrvatskih vina probudili su u ove zimske i hladne dane, želju svakog gosta za druženjem i uživanjem kroz hranu i vino. Sljubljivanje vina bilo je u rukama Lucije Matijević (gastrokomada), magistre kulturologije i jedne od šest sommeliera koji su svoju edukaciju u 3.stupnja završili u Hrvatskoj. Istovremeno Lucija je i najmlađa sommelierka u Hrvatskoj.
Među prisutnima prošlog petka u restoranu i kanatina baru ČIHO bile su Suzy Josipović i Ljiljana Vinković
Još nema komentara
Uskoči u raspravuNema komentara!
Počnite s raspravom.