LEDENA DVORANA U SISKU JE TAOC JEDNE OSOBE

 LEDENA DVORANA U SISKU JE TAOC JEDNE OSOBE

15. listopada, 2019.

 

 

“Dok istina obuje cipele, laž proputuje pola svijeta” Mark Twain

Negativna i diskriminirajuća politika gradonačelnice Kristine Ikić Baniček (SDP) i dalje se nastavlja prema sisačkom hokeju. U Jutarnjem listu gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i njen zamjenik Marko Krička (SDP) iznijeli su niz neistina i laži u pokušaju diskriminacije HK Siscia. Oštro odbacujemo bilo kakvo politikanstvo na račun djece i članova kluba koji treniraju hokej u bilo kojem klubu.

Službeni dokumenti jasno pokazuju da se radi o diskriminaciji jednog kluba

Službeni dokumenti govore dovoljno sami za sebe i jasno je da se klub HK Siscia diskriminira jer i nakon službenih odluka Arbitražnog suda i Sportske inspekcije u svom gradu i dalje ne mogu na led u dvorani koja je koštala više od 50 milijuna kuna namaknutih kreditom.

Stvarni krivci i akteri ove ružne priče, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček (SDP) i njeni suradnici, dokazano diskriminiraju, politiziraju, koriste poluge političke moći da bi širili netrpeljivost i prezentirali Sisak kao grad mržnje, podjela i time punili novinske stupce. Trenutno misle da mogu što hoće s pozicije vlasti ali neće još dugo.

Suprug gradonačelnice Darko Baniček na društvenim mrežama objavljuje službeni dokument iz Gradske uprave

Skandalozno je da na led mogu članovi jednog kluba, a da se drugom oduzima ta ista mogućnost i da se suprug sisačke gradonačelnice Darko Baniček posprdnim tonom o tome bavi na društvenim mrežama, objavljujući službene dokumente u koje uopće ne bi smio imati uvid.

Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček opet javno uhvaćena u laži

Gradonačelnica je opet javno uhvaćena u laži ističući kako joj očitovanje Hrvatskog saveza hokeja na ledu daje legitimno pravo da govori da postoji samo jedan klub KHL Sisak, kako je on jedini legitiman i iz tog razloga kao član Zajednice sportskih udruga Grada Siska može na led. Ubrzo nakon izrečene laži, Hrvatski savez hokeja na ledu dostavlja Gradu Sisku očitovanje kako su to neistine, naime nikad nisu izdali očitovanje da je KHL Sisak jedini klub u Sisku.

Dakle, ni nakon dvije dobivene odluke Arbitražnog suda pri Hrvatskom olimpijskom odboru i Rješenju Samostalne službe sportske inspekcije Središnjeg državnog ureda za šport, u kojima se jasno navodi kako je HK Siscia nezakonito izbačena iz članstva Zajednice sportskih udruga grada Siska, i naređenju inspekcije  da se HK Sisciji omogući status koji imaju i drugi punopravni članovi, uključujući i termine za treninge, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček (SDP) i njen zamjenik Marko Krička (SDP) koji je ujedno i predsjednik te iste Zajednice i dalje ne poštuju odluke institucija Republike Hrvatske i diskriminiraju članove HK Siscije.

Unatoč svemu, članovi jednog hokejskog kluba i dalje su diskriminirani, ne smiju u Ledenu dvoranu, gledaju je tek izvana i treniraju u tuđim dvoranama, a sisačka koju ćemo otplaćivati svi mi Siščani trenutno je taoc jedne obitelji i isključivo u upravljačkim rukama SDP-ovih poltrona.

Zarazna je i razorna moć laži, kaže Ivo Andrić.

Gradska organizacija HDZ Sisak T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Dvojac krimi-lazljivaca
  #1 Dvojac krimi-lazljivaca 16 listopada, 2019, 09:26

  Ove godine udruga HK Siscia prijavila je pod svojim imenom i igrače hokejaškog kluba Kune iz Zagreba s namjerom da u prvenstvu nastupe kao HK Siscia iako veliku većinu čine veterani iz Zagreba koji su prošle godine nastupili u seniorskom prvenstvu kao Kune, a godinu ranije kao Mamuti. Siščana u toj momčadi u pravilu nema, a golman i kapetan ekipe su stari 54 i 55 godina i žive u Zagrebu. Ista je stvar s ženskom momčadi. Fiktivna udruga HK Siscia prijavljuje igračice KHL Griča iz Zagreba kao svoje da bi navukla do 11 igračica koliko je potrebni za prijavu momčadi, a većina utakmica u rasporedu se ne odigra nego registrira 5:0 ili briše iz rasporeda. Jedino zajedničko tim momčadima je što ih u prvenstvu prijavljuje udruga s adresom u kući u Ulici hrvatskih domobrana u Sisku u kojoj živi Julija Baždar, kojoj se upravo sudi na Općinskom sudu za pronevjeru i krivotvorenje, a već je ranije osuđivana. Kako se lijepo u spletkama i cetnickim svetosavskim lazima nadopunjuju prvi funkcionari sprdacine od stranke (sdp) i vodstva grada Siska, bolesna SF-SN! tovarisica (nesretna sto se u prvom slogu njena imena spominje Krist Gospodin) Ikic, te Sugosloven Marko Kricka Kninski, oboje 2013. prokazani kriminalci u aferi demontaze i 10-milijunske pljacke pruge Sisak-Karlovac. Drzavnoga vlasnistva i nacionalne bastine. Darko Pericic u HZ-u je, nesretnik, povjerovao velikom partijskom autoritetu Ikace, kako je zove Zvone Hodak, a
  pri ruci se nasao i potomak lazljivih yugozeljezaraca, Kricka. Kad je DORH vec otpoceo izvide, Ikacu je u zastitu uzeo tuzni lazljivac i premijer Zoran Milanovic. I sve je zaledjeno, pa otislo u zastaru. Zauzvrat, diktatorica Ikaca kao clanica staba nastoji rosavoga i krivonogoga blentu progurati na celo tuzne i anemicne drzave bespravlja. Eto, dokazani kriminalci Ikic i Kricka, u zajednickom autorskom tekstu Zajednice sportskih udruga grada Siska, optuzuju gdju Juliju Bazdar za raniji i aktualni navodni kriminal. I dok je moralni profil Darka Baniceka, Marasova kuma, odavno poznat javnosti, ostaje pravo i jedino pitanje je li postena Siscanka Devcic bila imalo upucena s kime se upusta u vezu i konacno (civilni) brak?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. ikic, Banicek, Krcelic, Kricka, Rendulic
  #2 ikic, Banicek, Krcelic, Kricka, Rendulic 15 listopada, 2019, 18:22

  Bas je stos vidjeti glupu Krcelicku Cindric, predsednicu Gradskoga vijeca Siska, sa Ikic Banicek seficom SDP-a i grada. Obje ove teroristkinje, uz glupoga zagorca baniceka u pozadini, gradjanima grada sv. Kvirina sest godina zagorcuju zivot. teror ipak jednom mora prestati. S njima je kninski terorist Kricka, te glupi vazduhoplovac mostarski Ivan Rendulic, zarobljenik Sasne Grede. tko ce im stati na kraj? Dok narod prigovara, oni se bogate i uhljebljuju.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code