MASSIMO I PREDIN NAPUNILI  GREEN GOLD KLUB

MASSIMO I PREDIN NAPUNILI GREEN GOLD KLUB

28. veljače, 2014.

massimo-savic

Sjajni glazbenici Massimo i Zoran Predin oduševili su Zagreb vrhunskom izvedom brojnih hitova zatvorivši ovogdišnji Antenaplugged. Prepuni Green Gold Club posljednja je dva mjeseca bio dom koncertima regionalnih glazbenih zvijezda. Tisuće rasplesanih ljubitelja dobre svirke uživalo je i pjevalo s glazbenim legendama.

«Sva tri koncerta mislim da smo dobro pogodili izvođače jer smo privukli jako puno ljudi. Za sve koji vole glazbu imali su prilike izabrati ponešto za sebe. Zahvaljujem svim fanovima i pozivam ih na ponovno druženje uz Antenaplugged iduće godine!» – izjavila je Barbara Kolar.

Massimo je već tradicionalno “gađao u srce” stotine dobro raspoloženih gostiju. Poznato je, što dokazuju i njegovi rasprodani koncerti, da je rado viđen gost svih događanja pa tako i Antenaplugged koncerata. U glas su s njim svi pjevali hitove Sretan put, Iz jednog pogleda, Stranac u noći

 Zoran Predin je posljednji ovogodišnji Antenaplugged iskoristio za premijerno predstavljanje svog novog programa Gypsy Swing, koji je, ako je suditi prema reakcijama prisutnih, bio pun pogodak. Odušeljeni posjetitelji zajedno s Predinom u glas su pjevali sve pjesme te ga pozvali da se ponovno vrati na pozornicu.

Posljednju ovogodišnju glazbenu poslasticu Antenaplugged nisu propustile ni brojne osobe iz društvenog života među kojima i TV voditeljice Barbara Kolar i Ana Radišić, glazbenici Petra Kovačević i Branimir Mihaljević, političari Jelena Pavičić Vukučević i Ivica Lovrić,  Ranko Vučinić, bivše missice Ivana Delač Đolo i Nina Slamić, te DJ-i Antene Zagreb Katarina Moškatelo, Luka Bulić, Saša Buneta, Saša Lozar i brojni drugi.

Antenaplugged besplatni koncerti za najvjernije slušatelje započeli su prije dvije godine koncertima Gorana Bareta i Majki, Nene Belana i FIumensa, Gustafa, Lukya, Psihomodo Popa i Urbana! Prošle smo se godine družili uz tradicionalno fantastične Gorana Bareta i Majke, Belana i Gopca, Massima, Tonya, Zorana Predina i Pips Chips & Video Clips, a s najslušanijeg zagrebačkog radija Antene Zagreb ponovno druženje zakazuju za iduću godinu.

   www.antenzagreb.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code