NAJNOVIJE NA PORTALU

KUPNJOM MAJICE POMOZITE ČLANOVIMA UDRUGE „NINA“

KUPNJOM MAJICE POMOZITE ČLANOVIMA UDRUGE „NINA“

3. veljače, 2015.

udruga-Nina

Udruga „NINA“ nastoji pružiti svekoliku pomoć obiteljima djece koje se suočavaju s malignom bolešću. U usporedbi s tumorima kod odrasle populacije, tumori u djece nisu česti. Svake godine (u prosjeku) od raka u RH oboli više od 20.000 odraslih osoba.
Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u RH je od početka 2001. godine do kraja 2007. godine od neke vrste tumora oboljelo ukupno 1315 djece i mladih u dobi od nekoliko mjeseci do 19 godina. To u prosjeku godišnje iznosi 188 oboljele djece i mladih.
Dječji tumori znatno se razlikuju od tumora od kakvih obolijevaju odrasli. Javljaju se u raznim dijelovima tijela, pod mikroskopom izgledaju drukčije i različito reagiraju na terapiju. Stopa izlječenja u dječjoj populaciji znatno je viša od one u odraslih, tako da je danas moguće potpuno izliječiti čak 70 do 90 % posto oboljele djece, ovisno o vrsti tumora. Želja nam je pomoći kako bi se sva roditeljska snaga mogla usmjeriti na pružanje podrške djetetu i kako bi se izbjegle dodatne poteškoće vezane uz liječenje, često psihičke, ali i materijalne prirode.
Zajedničkom suradnjom Udruge „NINA“ i Apel-a provodimo kampanju diljem cijele Hrvatske kojom se kroz prodaju majica s logom Udruge „NINA“ prikupljaju sredstva za pomoć samoj Udruzi i njezinim članovima.

Uključiti se možete kupnjom majica sa porukom Udruge „NINA“. Ono što se nudi onima koji želite pomoći i uključiti se u ovaj hvalevrijedan projekt je apliciranje vašeg loga na istu tu majicu što se dodatno NE naplaćuje.
Cijena jedne majice je 75 kn +PDV (muške, ženske i dječje majice), a uključiti se možete kroz kupnju majica. Kupnjom 10 majica ili više, Udruga „NINA“ uvrstit će Vas na popis donatora na svojoj internet stranici kako bi vam se još više zahvalila na vašem velikom srcu.
Narudžbu možete ostvariti putem e-maila:
[email protected] ili na broj telefona: 099 450 2382
Posjetite i web stranicu: www.udruga-nina.hr na kojoj se nalazi više o ovoj kampanji i samoj udruzi „NINA” T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code