KRIMINALAC, IZDAJICA I LAŽOV

KRIMINALAC, IZDAJICA I LAŽOV

8. veljače, 2020.

 

Prijevara hrvatskog naroda i iskrenih radićevaca već se jednom dogodila u Hrvatskoj kad je 2000. godine tadašnji predsjednik HSS-a, Zlatko Tomčić, ušao u koaliciju s Ivicom Račanom i SDP-om, koji je nasljednik Saveza komunista Hrvatske. Bio je to početak uraganske detuđmanizacije Hrvatske, koja još uvijek traje, iako je Tuđman bio blagonaklon prema bivšim članovima SKJ i SKH, kako onima u samom HDZ-u, tako i prema onima u svim drugim političkim strankama u Hrvatskoj koje su osnovane 1989.

Napisao: Antun Babić

U svojstvu bivšeg predsjednika HSS-a u Australiji do 1990. godine, bivšeg predsjednika Hrvatske demokratske seljačke stranke u Hrvatskoj (1994.) i jedinog živućeg osnivača i člana Središnjeg odbora HSS-a za cijeli svijet, osnovanog u Londonu u svibnju 1980. godine pozivam:

Sve iskrene i poštene hrvatske domoljube u Hrvatskoj seljačkoj stranci, HSS-u – Stjepan Radić, Hrvatskoj demokratskoj seljačkoj stranci, svim hrvatskim braniteljima iz cijele Hrvatske, svim državotvornim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i iseljeništvu, bez obzira jesu li članovi HDZ-a, HSP-a, Bloka za Hrvatsku, Suverenista, MOST-a, svim hrvatskim domoljubkama i domljubima koji nisu članovi bilo koje stranke (a takvih je najviše) da obavezno dođu na veliki prosvjed protiv sadašnjeg predsjednika HSS-a Kreše Beljaka, koji je postao najveća opasnost za stabilnost i mir u Hrvatskoj.

Prosvjed će biti održan u nedjelju 9. veljače 2020. na središnjem trgu u Samoboru, ispred

Gradske vijećnice. Početak prosvjeda je u 12:00 sati.

Radikalna stranka

Notorni kriminalac, izdajica i lažljivac Krešo Beljak nije izdao samo temeljna hrvatska i državotvorna načela Hrvatske seljačke stranke, osnovane 1904. godine, nego je izvršio i političko ubojstvo vođe hrvatskog naroda Stjepana Radića, kojeg je, po nalogu srpskog kralja, a na savjet Londona (tadašnje obavještajne službe Ujedinjene Kraljevine), u Narodnoj skupštini u Beogradu 20. lipnja 1928. smrtno ranio zastupnik srpske Radikalne stranke i četnik Puniša Račić. Razlog atentata na Radića bilo je njegovo aktivno protivljenje velikosrpskoj diktaturi i traženje prava hrvatskg naroda na vlastitu upravu.

Uveo HSS u prokomunistčki blok

Beljak je također opasan jer je Hrvatsku seljačku stranku uveo u prokomunistički i projugoslavenski politički blok koji vodi SDP-e, a čiji je predsjednik totalni politički smušenjak, Davor Bernardić. HSS je potreban Bernardiću, ali i Milanoviću, da bi, kao i Tito tijekom Drugog svjetskog rata, zavarao hrvatski narod i radićevce da se on bori za nacionalne interese hrvatske države i hrvatskog naroda.

Takva prijevara hrvatskog naroda i iskrenih radićevaca već se jednom dogodila u Hrvatskoj kad je 2000. godine tadašnji predsjednik HSS-a, Zlatko Tomčić, ušao u koaliciju s Ivicom Račanom i SDP-om, koji je nasljednik Saveza komunista Hrvatske. Bio je to početak uraganske detuđmanizacije Hrvatske, koja još uvijek traje, iako je Tuđman bio blagonaklon prema bivšim članovima SKJ i SKH, kako onima u samom HDZ-u, tako i prema onima u svim drugim političkim strankama u Hrvatskoj koje su osnovane 1989. godine, i kasnije.

Najtragičnija Tuđmanova baština jest činjenica da nije dozvolio i najmanju lustraciju udbaških kadrova i članova Komunističke partije, koji su od 1945. do 1990. sudjelovali u genocidu na hrvatskim narodom (Bleiburg i Križni put) te kasnijim progonima i zatvaranjima više desetaka tisuća hrvatskih domoljuba, prije i nakon nasilnog gušenja Hrvatskog proljeća krajem 1971. godine.

Naravno, za nas koji smo bili hrvatski politički emigranti, i koji smo bili meta udbaških ubojica i atentatora, poseban revolt, tugu i žaljenje izazvala su zvjerska ubojstva naših suboraca u političkoj emigraciji, koji nisu bili ni fašisti, ni ustaše, ni teroristi, već samo i jedino borci za slobodu i državni suverenitet Hrvatske i hrvatskog naroda.

Zato je nužno da hrvatski domoljubi, tj. cijeli hrvatski narod, u nedjelju 9. veljače svojim velikim odazivom na prosvjed u Samoboru pokažu da mrzitelj hrvatske države, hrvatskog naroda i novi ubojica Stjepana Radića, Krešimir Beljak, mora žurno otići, na ovaj ili onaj način, s mjesta predsjednika najstarije hrvatske demokratske političke stranke.

HSS je bio antikomunistička stranka

Kao urednik novina HSS-a u Australiji, a potom i predsjednik HSS-a, na tom kontinentu, usko sam surađivao s trećim predsjednikom Hrvatske seljačke stranke dr. Jurajom Krnjevićem, od 1975., sve do njegove smrti. Dr. Krnjević je godinama u novinama koje sam ja u Australiji uređivao – Hrvatskoj istini i Hrvatskoj slobodi, objavljivao svoje uvodne članke o politici Hrvatske seljačke stranke nakon što je, poslije smrti dr. Vlatka Mačeka, bio izabran (1965.) za predsjednika HSS-a. Prije toga dr. Krnjević je od 1923. godine obnašao dužnost glavnog tajnika HSS-a u Hrvatskoj. U toj je ulozi bio jedan od najbližih suradnika Stjepana Radića.

Važno je također napomenuti da je dr. Juraj Krnjević dva puta morao iz Hrvatske bježati u političku emigraciju. Prvi puta 1929. godine, jer je mu je život bio u opasnosti. Iz prve političke emigracije dr. Krnjević se vratio 1939. godine, nakon proglašenja Banovine Hrvatske. Krnjevićev drugi odlazak u političku emigraciju bio je 1941. godine, nakon koje se nikada više nije smio vratiti u Hrvatsku. Umro je u Londonu 1988. godine.

U svojim brojnim člancima, koje su objavljeni u Hrvatskoj istini, Hrvatskoj slobodi te u Hrvatskom glasu, glasilu HSS-a u Kanadi, dr. Juraj Krnjević uvijek je kategorički i nedvojbeno zagovarao razbijanje Jugoslavije i uspostavu samostalne hrvatske države.

Međutim, od svega je najvažnija činjenica da HSS-a od svojeg osnutka 1904. godine nije NIKADA surađivao s hrvatskim ili jugoslavenskim komunistima, ni u prvoj niti u drugoj Jugoslaviji. HSS je uvijek bio demokratska i antitotalitarna hrvatska politička stranka, a posebno antikomunistička. HSS je u emigraciji predstavljao demokratsko lice hrvatskog naroda.

U tom kontekstu Krešimir Beljak, koji u svojim izjavama izražava žaljenje što Udba nije ubila još više hrvatskih političkih emiganata ne samo što širi opasnu mržnju u hrvatskom društvu, nego i u potpunosti krivotvori i izvorna antikomunistička načela Hrvatske seljačke stranke, koja su beskompromisno do kraja svojih života zastupali predsjednici Hrvatske seljačke stranke u Hrvatskoj i u političkoj emigraciji.

Hrvatska seljačka stranka je u emigraciji često puta bila izložena kritici zbog Mačekovog oklijevanja da se nedvojbeno izjasni za samostalnu hrvatsku državu. S druge strane, a to je jako važno naglasiti, čim je izbran za predsjednika HSS-a 1965. godine dr. Juraj Krnjević dao je slijedeću izjavu:

Sad ću vam reći i neka mi nitko više ne postavlja pitanje: Ja sam za slobodnu, samostalnu i suverenu državu Hrvatsku, na načelima demokracije i socijalne pravde” (Kazimir Katalinić, Povijest hrvatske političke emigracije 1945. – 1990., svezak II, str. 60.).

Beljak mora otići
U zaključku želim parafrizirati izjavu jugoslavenskog i komunističkog ideologa Milovana Đilasa, koji je nakon pokolja i hrvatskih vojnika i civila po završetku Drugog svjetskog rata rekao: “Hrvatska je morala umrijeti da bi Jugoslavija živjela”. Došlo je vrijeme, zapravo zadnji je trenutak, da mi domoljubi kažemo:

Krešo Beljak mora otići da bi i dalje živjela i prosperirala Hrvatska seljačka stranka i Radićev duh u hrvatskom političkom životu.

Dakle, vidimo se u Samoboru u nedjelju 9. veljače 2020. u 12:00 sati. Neka to bude najveće okupljanje hrvatskog naroda u povijesti Samobora.

Vjera u Boga u hrvatska sloga! T


14 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Linda Mark
  #1 Linda Mark 11 veljače, 2020, 12:49

  KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… ([email protected]) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite g. Davidu Wilsonu za vaš zajam

  Nude sve vrste zajma koje nude

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
  E-pošta ………. ([email protected])
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je David Wilson financijski zajam mjesto na kojem ga možete uputiti, samo mu recite da ja gospođa Linda McDonald usmjeravam vam sreću ………………. ….

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Tko se boji Habulina još?
  #2 Tko se boji Habulina još? 10 veljače, 2020, 19:20

  z Saveza antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske (SABA) zatražili su da državne institucije, uključujući predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i njenog nasljednika Zorana Milanovića, kao i Vlade i ministri te stranke i civilni sektor, kao i ‘svi demokratski orijentirani i slobodoljubivi građani osude i odbace bez i najmanje rezerve, jasno i beskompromisno izjavu koja se mogla čuti u Samoboru’ na braniteljskom protestu protiv gradonačelnika tog grada i predsjednika HSS-a Kreše Beljaka.

  Na skupu se mogla, kako kažu iz SABA-e, čuti monstruozna tvrdnja kako ‘smo porazili pobjednike Drugog svjetskog rata, a sada to zlo opet diže glavu.’ Najjasniji je to ikada pokušaj svrstavanja dijela braniteljske populacije, a neizravno i Hrvatske, na stranu naci-fašizma, čiju će 75. obljetnicu poraza u srazu sa Saveznicima svijet obilježiti u svibnju ove godine.
  Što li sve ne baljezgaju tzv. antife s Hbulinom, Fumićem i inim metuzalemima…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Klavirist Darinko petrinjski
  #3 Klavirist Darinko petrinjski 10 veljače, 2020, 07:25

  U Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja obavljena je primopredaja novog klavira ukupne vrijednosti 819.995,oo kuna.

  Na primopredaji su bili petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović i pijanist Karlo Ivančić, koji je odsvirao prve taktove na novom glazbalu o kojem je rekao: „Iznimno sam sretan i ponosan što sam bio dio ovog projekta. Gradonačelnik me zamolio da sudjelujem kao osoba struke prilikom biranja klavira i evo stigao je marke STEINWAY & SONS, koja je najbolja marka na svijetu. Malo gradova se može pohvaliti time da imaju ovakav koncertni klavir, kao što ga sada ima Petrinja, te vjerujem kako su ispunjeni svi preduvjeti da bi se kultura u ovom gradu zaista razvijala u pravom smjeru. Vjerujem da je ovo veliki korak u povijesti našeg grada. Dosadašnji klaviri u Hrvatskom domu stari su do sto godina, ako ne i više, a ovaj klavir koji je nabavljen sigurno će sljedećih pedesetak godina biti dostatan da se održavaju koncerti vrhunske kvalitete s vrhunskim umjetnicima iz inozemstva i Hrvatske. Iako trenutno živim u Zagrebu sretan sam što sam mogao pomoći ovom prekrasnom gradu koji zaista volim i nadam se da ću nastaviti, jednakim entuzijazmom, naročito sada pridonositi kulturnom životu ovoga grada.“

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Magdalena
  #4 Magdalena 9 veljače, 2020, 12:24

  Ne sviđa mi se sve ovo. Dosta je bilo sijanja mržnje, raznih podjela i raslojavanja. Najviše konumista je u HDZ-u. Počnite sa Šeksom. Plenković, Milanović, Bero, … nemaju veze s komunizmom.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Nikita Markovic
  #5 Nikita Markovic 9 veljače, 2020, 09:02

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
      Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas e-poštom [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Dario Žinić je dobar momak, nije kao...
  #6 Dario Žinić je dobar momak, nije kao... 9 veljače, 2020, 08:15

  Što to žele zavidni Glinjani, Maribrođani ili Siščani? Da mladi dario ne skrbi o svom budućem gruntu. Otkupio je devastirano imanje odbjegloga svetosavca i što je u tome čudno. Jeftino ili darivano, koga je briga. Možda i od rođaka. Dotle tata Ivan baulja s Imoslavom Brkićem, legendarnim uvlakačem u kanalizaciju dužnosnika svih razina, veliki ratni sanitetlija i ljubitelj slabijega spola koji upreže u svoja epidemiološka kola. Od Dana voda, ispostave JZZZ-a u Popovači do tko zna čega. Pustite Darija i njegove sklonosti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Dario Žinić brine o obiteljskom gnijezdu
  #7 Dario Žinić brine o obiteljskom gnijezdu 8 veljače, 2020, 21:13

  Zaboravljivost u ispunjavanju imovinskih kartica nije uzela maha samo na visokom, ministarskom nivou, nego se spušta i na niže, lokalne razine. Tako, primjerice, zamjenik gradonačelnika grada Gline, Dario Žinić, mladi HDZ-ov političar, inače sin župana Sisačko-moslavačke županije, Ivana Žinića, u imovinskoj kartici u rubrici Podaci o nekretninama ima upisano „Ne postoji“ – iako je prošle godine kupio kuću s okućnicom.
  Baš je zlonamjerna ta Đurđica Klancir, koja je opanjkala velikog domobljubnoga mislioca Ivu Žinića “od Gline”, a on ju je tužio sudu. Ipak je on državni dužnosnik, pa mu štetu može naknaditi u naturi. Gdjica Klancir je, uostalom, vrlo brižno pratila i žurno zapošljavanje u skladištu glinske robijašnice. Prigoda je to za mlađega sina Žinića, do radnoga mjesta i u kućnim šlapicama na bicklinu, pa je veliki meštar svih hulja i bogatun Bušnjaković ivanićki uslišio molitve nesretna oca, otvorivši radno mjesto u magacinu zatvora. A sada, evo, dira Klancir i u poznatoga zamjenika gradonačelnika Gline, Darija Žinića, kao da se pred hrvatskom javnošću, posramljen, mora očitovati što je kupio trošnu i napuštenu kuću u Jukincu, nedaleko zavičajnoga Marina Broda “od stranoga državljanina” (valjda iz srbijice?). Koga briga, sa svojim zaradama može činiti što god poželi. Uostalom, može mu pomoći i rođeni tatek Ivo. Njemu se, eto, nije ostvarila želja da poslije Marka Sremića, dipl. ecc. iz perspektvnoga Dvorišča, i on postale šef GlineBirači su jednako kao i drugu titi rekli NE!

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. žrdina
  #8 žrdina 8 veljače, 2020, 19:07

  Za vrijeme šugoslovije svako tko bi spomenuo Bleiburg ili Križni put
  završio bi na Golom otoku, nije se smjelo ni pisnuti o toj raboti antifašista.
  Čudno je to da se komunisti antifašisti nisu htjeli hvaliti velikim uspjehom
  da su poubijali i žive zatrpali u jame 600 tisuća Hrvata fašista.
  Zagrebačke vile i elitni stanovi puni su partizanskog ludila.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Šupak Milanović na čelu države Hrvatske?
  #9 Šupak Milanović na čelu države Hrvatske? 8 veljače, 2020, 17:33

  Zoran Milanović, najavljeno je to odavno, a potvrđeno ovog tjedna, odradit će predsjedničku inauguraciju bez suvišnih cirkusarija tako dragih većini dosadašnjih predsjednika. Prisegnut će 18. veljače u podne, neće imati ni lentu ni gardu, potvrđuje ovih dana prijestolnička štampa već usvojeno gradivo. Događaj će se održati u svečanoj dvorani predsjedničke zgrade na Pantovčaku i prisustvovat će mu 51 biće – 38 uzvanika i 13 sudaca Ustavnog suda. Navodno će na kraju prisege izgovoriti ono Tuđmanovo ‘tako mi Bog pomogao’, što valjda nikog ne iznenađuje. Planiran je efektan kraj, dopratit će prethodnicu do automobila u kojem bi trebala odjezditi s Pantovčaka. Eh, nedostajat će, znala je dati dovoljno građe za pisanje čak i u sušnim tjednima s manjkom događaja. Nagađa se i o sastavu savjetničkog tima novog predsjednika, spominju se prezimena Škrabalo, Lozančić, Kotromanović, Miljenić će navodno biti predstojnik, a Nikola Jelić vrlo vjerojatno glasnogovornik. Počinje nova petogodišnja avantura. Sprdnja od države za koju je u ratu protiv barbara s istoka u zadnjem ratu poginula 30 tisuća Hrvata i poneki pupavčev Srbin. Ginulo se zapravo stoljećima i sada poslije Idiota Mesića u dva mandata (ime se piše velikim početnim slovom), koji je umirovio naše ratne generale, četnika Josipović-Đujića, svjetske cajke Kolinde i Boginje Mamića ( 500 kvadrata židovske stančuge dobivene od Bandidosa u Bauerovoj ulici), sada i smeće od ustaškoga unuka, a velikoga socijdemokrata. Koje sranje, Pantovčak treba potkopati. Ceterum censeo… Tisuću puta fuj!

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. FRANO-MARXISTA
  #10 FRANO-MARXISTA 8 veljače, 2020, 16:25

  TKO JE ANTUN BABIĆ??

  POŠTOVANI GOSPODINE BABIĆU VI STE POTOMAK POKRŠTENIH STEPINČEVSKIH KATOLIČKIH BALIJA, PA SVI ONI KOJI SU UČESTVOVALI U LIKVIDACIJAMA TIH STEPINČEVSKIH TERORISTIČKIH, KATOLIČKIH BALIJA, PO CIJELOJ NAŠOJ GEJI, SU GRAĐANI HRVATSKE I JUGOSLAVIJE ,SLAVENSKI ANTIFAŠITI ,KOJI SU S’PUŠKOM U RUCI POBJEDILI OVU STEPINČEVSKU ,KLERIKALNO,DINARSKO-TRIBALNO-ANTROOPIDNU, KATOLIČKU, BALINSKU PAŠČAD .NARAVNO I BRINULI I BRANILI SVOJU ANTIFAŠISTIČKU STEČEVINU OD OVE STEPINČEVSKE KOLJAČKE ,BALINSKE PAŠČAD.

  PA ČEMU OPET TOLIKI TRUD I TOLIKE PISANIJE, POŠTOVANI ANTUNE, NA KOJE SAM MNOGIMA A POSEBNO VAMA ,STEPINČEVSKOM BALIJI ,UPRAVO NA OVOM UVAŽENOM PORTALU, ODGOVARAO ,DIJALEKTIČKO-MATRIJALISTIČKIM SPOZNAJNIM ČINJENICAMA, O TAKOZVANIM ALTAJSKIM MONGOLSKIM RATNICIMA ,POKRŠTENIM U HRVATSKE KATOLIKE , STEPINČEVSKE BALIJE,RAZASUTIM PO CIJELOJ NAŠOJ GEJI ,KAO OBILJEŽENI HAJDUCI, KRVOLOČNE KATOLIČKE BALIJE U SLUŽBI ZLOČINAČKE KATOLIČKRE EVROPE ,PO UZORU NA SVOJE PRETKE, KAO STEPINČEVSKI KOLJAČI I PLJAČKAŠI. PA VAM TREBA JEDANPUT BITI JASNO I RAZVIDNO, DA VI POTOMCI ALTAJSKIH RATNIČKIH HORDI NISTE HRVATI VEĆ POKRŠTENI KATOLCI ,STEPINČEVSKE BALIJE ,JER KROZ SVOJU POVIJEST NOSITE GENETSKU I ONU ANTROPOLOŠKU OZNAKU ,DA STE POTOMCI ALTAJSKO-MONGOLSKIH RATNIČKIH HORDI,POKRŠTENE KATOLIČKE BALIJE, KOJE SU SE POTUCALE KROZ TRAJANJE RIMSKE IPMPERIJE I POVJESNIM ODREDNICAMA STE SE NAŠLI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA KAO NAJMANJE VRIJEDNE LJUDSKE SPODOBE ZA RIMSKU IMPERIJU ,JER IH TAKO PREDSTAVLJA STARI RIM ,I DAJE IM MJESTO ,PREMA NJIHOVIM ODREĐENJIMA, KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKIM HORDAMA,SADA POKRŠTENI STEPINČEVSKE BALIJE DA SE NASELE NA GRANICE TE IMPERIJE KOJE SU NAJMANJE UGROŽAVANE ,ALI KOJE MORAJU IMATI I NEKU KONTROLU,PA UDOMLJENJE TIH RATNIČKO-PLJAČKAŠKIH ESKDRONA NEĆE BITI NA TROŠAK IMPERIJE ,JER SE NJIHOVA EGZISTENCIJA TEMELJI NA PRIKUPLJANJU DOBARA UPADIMA NA TERITORIJE SUSJEDNIH NARODNIH ZAJEDNICA PLJAČKAJUĆI IH I UBIJAJUĆI IH JER JE TO BIO UVJET JIHOVOG OPSTANKA ,JER TI GEOGRAFSKI UVJETI NISU PRUŽALI NIKAVE UVJETE ZA RAZVOJ PROIZVODNIH SNAGA A ONE SU UVJET OPSTANKA I RAZVOJA JEDNE LJUDSKE ZAJEDNICVE DA RAZVIJAJU VLASTITE PROIZVODNE SNAGE KOJE SU U SVAKOJ DRUŠTVNEOJ ZAJEDNICI GARANCIJA ZA OPSTOJNOST I PROGRESIVNI NAPREDK.
  PA JE ZNANO DA SU NAŠE DINARSKE BALIJE,TVOJI ZLOČINAČKI PRECI SVOJU EGZISTENCIJU ,UVJEK TEMELJILI NA SLUŽBI SVIM VLADJUĆIM EVROPSKIM DINATSIJAMA I TAKO POSTALI POKRŠTENI KATOLICI DINARSKE BALIJE, KOJE SU IH IZNAJMLJIVALI ZA ZLOČINAČKE ČINE U SVRHU OSTVARENJA NEKIH TERITORIJALNIH ILI DRUGIJ POLITIČKIH CILJEVA ILI POTREBA.A TE DINSTIJE SU UVJEK BILE ,U PRVOM REDU,KATOLIČKE,U SLUŽBI RIMA ,ILI U SIMBIOZI RIMA KAO POKROVITELJA.
  PA SU SADA NAŠI POKRŠTENI ALTAJSKI BANDITI U DINRASKE BALINSKE HORDE ,JER SU NA NAŠEM TERITORIJU,PROZVANI KAO HRVATI , A NIKADA NISU PRIPADALI ,NI GENETSKI,NI KULTUNO,NI TERITORIJANO UKLOPLJENI U ZAJDENICU HRVATSKIH ŽITELJA ,JER SU NA POSEBNOM ,IZOLIRANOM TERITORIJU ,TEŠKO PRISTUPAČNOM, ZA KOJE AUTOHTONI SLAVNESKI HRAVATI NISU IMALI NIKAVOG INTERESA , A CRKVA,ONA RIMSKA , IMPERIJALNA ,ZGRTAČKO-ZLOČINAČKA, IH JE KORISTILA ,PREKO STALEŠKE DRŽAVE ,VENECIJE, ZA UPADE U BOSNU NA TURSKI TERTORIJ ,A PRIJE TOGA DA IH DISIPLINIRA I ORGANIZIRA U NEKU ZAJEDNICU ,KAO RATNU ,ALI KRVOLOČNU ,POD KRIŽEM I MAČEM ,DA UPADAJU U TURSKU BOSNU,JER TAMO ŽIVE KRŠĆANI ,ALI DRUGAČIJIH POSTULATNIH NAZORA ,KAO MANIHEJSKI KRŠĆANI.

  I TAKO SU NAŠI ALTAJSKI PLJAČAKŠI I UBOJICE,SA DINRASKI OSOJA I PRISOJA,NEKOLIKO STOLJEĆA SLUŽILI VENECIJU ,KOJA IM JE DALA HRVATSKI NAZIV, JER JE RIM STALNO PRISVAJAO TA PODRUČJA ,KONTRA ONOJ TAMO RASKOLINČKOJ, BRADATO ČETNIOČKO-KRVOLOČNOJ CRKVI NA ISTOKU.PA JE TA RAZBOJNIČKO-PLJAČAKAŠKA PLEMENA RIM POKSTIO NA ZLOČINAČKO-KATOLIŠTVO,SAGRADIVŠI IM I NEKE KAPELICE,IMENOVAO NJIHOVOG VOĐU ,KONJOKRADICU,KRALJEM I NAZVAO IH KRALJEVINOM.KAKVOG LI PARADOKSA ? NE PAMTI NIJEDNA DRUŠTVENA ZNANOST DA SE MOGLA USPOSTAVITI NEKA ZAJEDNICA KOJA BI IMALA I KRALJEVSKE ATRIBUTE ,OBZIROM NA TERITORIJ KOJI JE BIO VIŠE NEGO NEPRIMJEREN ZA ŽIVLJENJE ,OSIM ŠTO SU TO MOGLI ,U POSEBNIM UVJETIMA ŽIVJETI ALTAJSKO-MOMGOLSKA RATNIČAK PLEMENA ,KOJA SU SVOJU EGZISTNCIJU BAZIRALI NA PERMANENTOJ SLUŽBI RIMSKOJ CRKVI ZA PLJAČKU I TERORISTIČKE ČINE.
  PA U SLUŽBI VENECIJE ,KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKE HORDE ,PIŠE BOSANSKI KNJIŽEVNIK I POVIJESNIČAR , IVAN LOVRENOVIĆ,U SVOJOJ KNJIZI ,BOSNAKI HRVATI ,ČESTO SU UPDALI NA BOSANSKI TERITORIJ, DOPIRUĆI ,ČAK DO JAJCA I TRAVNIKA ,UBIJAUĆI TAMOŠNJE HRVATE, TURSKE KMETOVE ,KOJI SU SE TAMO NASELILI IZ HRVATSKE ,JER IM NA FEUDALNIM POSJEDIMA ZRINSKI I FRANKOPANA NIJE BILO EGZISTANCIJE,PA SU PRBJEGLI IZLAŽUĆI SE SMRTNOJ OPANOSTI.A U TURSKOJ BOSNI SU DOBILI IMANJE NA KOJIMA SU POSTALI SVOJI GOSPODARI ALI PLAĆAJU TURSKOJ VLASTI POREZE U NATURI.
  TAKO JE POVIJESNIČAR I KNJIŽEVNIK IVAN LOVRENOVIĆ, PRVI OTKRIO LAŽ O SPAŠAVANJU GOSPINE SLIKE IZ GORUĆEG SAMOSTANA I CRKVE U RAMI. NAPROTIVM, ALTAJSKI RATNICI ,ODNOSNO RAZBOJNICI SU POD ZAPOVJEDNIŠTVOM VENECIJANSKG PROVIDURA IVANA ZENA UPALI U RAMU GDJE SU MIRNO ŽIVJELI TAMOŠNJI KATOLICI ,IMALI BOLJE UVJETE ŽIVLJENJA NEGO NA KATOLIKČKO-VENICIJANSKOM ZAPADU I NIKAKO NISU PRIHVATILI BIJEG NA ZAPAD.PA SU ZATO DOŠLI KRVOLOČNI DINARSKI HAJDUCI, KOJI SE I DANAS KITE NEKIM SVOJIM PODVIGOM ,U SINJU, SPAŠAVANJEM GOSPE, KOJU SU TADA UKRALI ,POŠTO SU ZAPALILI CRKVU I SAMOSTAN U RAMI ,KOJU SU IZGRADILI TAMOŠNJI KATOLICI ,NARAVNIO UZ SVESTRANU POMOĆ TURSKIH VALASTI. DA BI SE TA ALTAJSKO-MONGOLSKA HORDA POHVALILA KAKO SU TURSKE VLASTI POSTROŽILI REŽIM ŽIVLJENJA SAMO KATOLICIMA I IZVRŠILI POKOLJL I PROTJERIVANJE TAMOŠNJIH KATOLIKA,ZAPALIVŠI IM CRKVU I SAMOSTAN,ZBOG ČEGA SU VENECIJANSKI KATOLICI,ALTAJSKI-KRVOLOČNI HAJDUCI PRISKOIČILI U POMOĆ I USPJELI ,POD CIJENU ŽIVOTA, SPASITI GOSPINU SLIKU, A RIM JE TAJ UPAD I PALJENJE CRKVE I SAMOSTANA,U RAMI,PREPISAO TURSKIM VLASTIMA PA JE RIMSKA CRKVA PROGLASILA ALTAJSKE ESAKDRONE SPASITELJIMA TE VAŽNE KATOLILČKE RELIKVIJE KOJA SE DO DANŠNJIH DANA LAŽNO PREDSTVALJA KATOLICIMA RIMSKE SLJEDBE.
  PO PROPASTI VENECIJE NAŠI ALTAJSKI KRVOLOČNI HAJDUCI NASTAVLJAJU ,PO ODLUCI RIMA, BITI ESKADRONI SMRTI ,SAD U SLUŽBI MARIJE TEREZIE ,PA HABZBURGA I NA KRAJU III REICHA, U STEPINČEVOJ KRVOLOČNOJ HORDI GDJE SU NAPRAVILI NEPAMČENE ZLOČINE NAD SVIM DRUGIM I DRUGAČIJIM ŽITELJIMA AUTOHTONE SLAVENSKE HRAVATSKE.
  PA JE NEVJEROJATNO DA NAM SE JAVLJAJU POTOMCI TIH HAJDUKA ,KRVOLAKA ,KAO ŠTO JE I OVAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ,KOJI SE TAKO DEKLARIRA , DA NAM PRIKAŽE ,KAKO SU TI IZBJEGLI POTOMCI, TIH KRVOLKA ,KOJI U GENIMA NOSE ALTAJSKO-KRVOLOČNE RATNIČKO- ZLOČINAČKE NAGONE, JER SU ONI NA STUPNJU,REKAO BI HEGEL, NESRETNE SVIJESTI, JER NIKADA NISU PRI SEBI NI PO SEBI,JER JE NJIHOV RAZUM UVJEK SPREMNA NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI , ZADIVILI KATOLIKE ASUSTRAKLIJE I AMERIKE .PA NAM POŠTOVANI ANTUN BABIĆ ,PIŠE HAJDUČKE DAVORIJE O TINM POTOMCIMA U AUSTRALIJI KAKO SU POSTALI PAMETNI I DOBRIM KATOLICIMA STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA ,SPREMNI OPET UZETI SRBOSJEKE ,A DANAS I HRVATOSJEKE I KRENUTI STOPAMA SVOJI PREDAKA ,PRAVITI POKOLJE U KRVI DO KOLJENA.A TAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ JOŠ DO DANAS NIJE ILI NEĆE NAUČITI U POVIJESNIM DOKUMENTIMA ,DA SU TI AUSTRALSKI ,HIBRIDIZIRANI, STEPINČEVI HRVATI POTOMCI GENETSKIH ZLOČINACA,STEPINČEVIH HOLOKAUSTSKIH HORDI ,ČIJE SMO PRETKE S PUŠKAMA POBJEDILI U II SVJETSKOM RATU I MNOGE OSUDILI NA KAZNU ZA CRNU RUPU, A MNOGE NA KORISNI RADA ZA ZAJEDNICU.
  PREMA TOME NJIHOV UGLED U AUSTARLIJI ,ILI BILOGDJE NA KRVOLIČNO-ZLOČINAČKOM KATOLIČKOM ZAPADU. MEĐU TAMOŠNJIM KATOLICIMA,MOGU IMATI KAKVE GOD ONI MISLE PLEMENITE ODNOSE, NEKA IH PODIJELE SA SUSJEDNIM PLEMENIMA ABORIDŽINAILI ONOM JUŽNOAMERIČKIM GAUČIMA. A POŠTOVANI BABIĆ BI MORAO NAUČITI ISTINU O STEPINČEVSKOM HOLOKAUSTSKOM POHODU U SLUŽBI III-ĆEG RECHA I RIMSKE CRKVE DOGOVOREN RIMSKIM KONKORDATOM,1935 GODINE , IZMEĐU HITLERA I VATIKANA O PREUREĐENJU KATOLIČKE EVROPE ,ISTREBLJENJEM SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH, U ČEMU SE CRKVA U HRVATA ,POD VODSTVOM SVOGA EGZARHA ,STEPIČIŠĆENJA HRVAT TERITORIJA OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. I NARAVNO ,TKO BI DRUGI I BIO SPOSOBAN GENETSKI I FIZČKI OČISTITI TU HRAVTSKU OSIM ALTAJSKO-MONGOPOLSKIH RATNIČKIH HORDI ,KOJI SU POSTALI PROFESIONALNI UBOJICE ,PALJAČAKŠI I OKUPATORI. A NAŠ POŠTOVANI BABIĆ,NEĆE ILI NE MOŽE SVATITI DA SU AUTOHTONI SLAVENSKI HRVATI I SVI DRUGI I DRUGAČIJI,KOJI SU SA NJIMA ŽIVJELI U ZAJEDNICI, MORALI UZET PUŠKE I PROTJERATI TE HAJDUČKE HORDE STEPINČEVIH KRVOLAKA. A MOGLI SMO IH TAKO USPJEŠNO POBJEDITI JER JE NAJVEĆI AKO NE I APSOLUTNI DIO GRAĐANA HRVATSKE UDRUŽIO SE U OSLOBODILAČKI RAT I POBJEDIO TAJ ZLOČINAČKI,STEPINČEVSKI KRVOLOČNI ŠLJAM.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Anonimno
  #11 Anonimno 8 veljače, 2020, 09:52

  Antune, bljezgaraš. Šteta. Što si radio u Australiji? To nam piši.

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Šokre Villach pajser
  #12 Šokre Villach pajser 8 veljače, 2020, 08:46

  Čuvajte se Beljka, stalno nosi pajser

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Crveni mafijozi HSS-a, Beljak i Lenart
  #13 Crveni mafijozi HSS-a, Beljak i Lenart 8 veljače, 2020, 08:44

  Poslije srbovlaškoga oktroirana ustava, evo i kriminalne družbe, oktroiranih čelnika HSS-a, Šokre Beljka Villacha i kutinskoga bogatuna, glavnopomoćnoga tajnika Željka Lenarta. Baš lijepa slika mafijaških seljaka. Ni CIA ih ne može razbucati… Lenart je crven u licu i pod prepredenom kožom.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code