JADNI PILSEL I SLIČNI ZBOG USPJEHA VATRENIH U CRNIM DRESOVIMA JEDVA DIŠU

JADNI PILSEL I SLIČNI ZBOG USPJEHA VATRENIH U CRNIM DRESOVIMA JEDVA DIŠU

5. srpnja, 2018.

 

 

Činjenica je da se on i njegovi kompanjoni ne mogu pomiriti s hrvatskom državom, (pa čak ni uspjesima nogometaša), da im smeta Herceg-Bosna, ali ne i Republika Srpska, da ne vide i ne čuju kad Srbi na stadionima urlaju: „Od Topole pa do Ravne Gore, sve su straže đenerala Draže“ Ili „Vukovar je naš“ itd. i tako redom. Jadni Pilsel je „ikona“ mržnje prema svemu što hrvatski diše

Napisao: Mladen Pavković

Još malo, pa će po mržnji prema Hrvatima i svemu što hrvatski diše, portal notornog Drage Pilsela, nadmašiti i neke druge “hrvatske“ portale koji ne skrivaju svoj bijes i mržnju, poglavito kad su hrvatski uspjesi u pitanju, bilo u gospodarstvu, politici ili pak športu.

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija, pod vodstvom sjajnog Zlatka Dalića, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, izborila četvrtfinale, čemu se veseli ogroman broj i to ne samo ljubitelja športa, tim prije što na taj način promoviraju Hrvatsku, (tri puta više od svih naših veleposlanstva u svijetu), notorni Pilsel u komentaru „Je li lakše biti Argentinac ili Hrvat“ (Autograf, 2. srpnja 2018.) napisao je da „ne želi navijati za momke u crnom“. Također napominje da “gasi Hrvatski radio kad puštaju Thompsonovo ustašovanje“.

Vatreni antifašista

Ta je priča završena: Herceg – Bosna je zločinački promašen i pravomoćno osuđeni projekt Franje Tuđmana i Gojka Šuška koji bi završili u Haagu da su ostali na životu, pa je „umjesto njih“, simbolički rečeno, otrov popio Slobodan Praljak. Dakle, završena priča. Osim za fašiste na HRT-u i u Šukerovom, odnosno Mamićevom HNS-u“ – grmi notorni, jadni i žalosni Pilsel.

Nekadašnji argentinski deklarirani „ustaša“, a danas vatreni „antifašista“, također se pita: „Tko stavlja crne majice hrvatskim igračima, zagrijava im mozak u svlačionici uz „Bojnu Čavoglave“?“

Smeta ga također i Drago Čosić, koji prenosi utakmice hrvatske reprezentacije, pa ga naziva „nacionalističkim agitatorom i propagandistom“.

Odvratni populizam

O drugim glupostima, podvalama i bedastoćama njegovih „komentara“ nije vrijedno trošiti riječi. Nu, ipak još treba spomenuti da na svom Tweeteru svako se malo „okrzne“ uz hrvatsku Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Ovog puta mu smeta što je otputovala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji bodriti naše protiv Danske, što je nazvao „odvratnim populizmom“ (valjda je trebala poput Josipovića i sličnih navijati za srpsku reprezentaciju!?).

Kao prvo, tko je taj bivši vatreni „ustaša“, a danas još vatreniji „antifašista“ da određuje u kojim će i kakvim dresovima hrvatska nogometna vrsta pobjeđivati, odnosno tko je i kada zabranio da se ti i slični dresovi ne mogu nositi?

Činjenica je da se on i njegovi kompanjoni ne mogu pomiriti s hrvatskom državom, (pa čak ni uspjesima nogometaša), da im smeta Herceg-Bosna, ali ne i Republika Srpska, da ne vide i ne čuju kad Srbi na stadionima urlaju: „Od Topole pa do Ravne Gore, sve su straže đenerala Draže“ Ili „Vukovar je naš“ itd. i tako redom.

Jadni Pilsel je „ikona“ mržnje prema svemu što hrvatski diše. Već je, kao takav, davno prepoznat, a ne bi se čudili da su ga (1989.) poslali iz Argentine, kao nekog „žbira“, zaduženog za stvaranje pomutnje, poglavito među hrvatskim braniteljima, kršćanima, domoljubima…

Da nije tako, ovaj bi čovjek već odavno napustio „fašističku“ Hrvatsku, što će vjerujemo i učiniti, samo dok obavi svoju misiju do kraja! T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. merle
  #1 merle 8 srpnja, 2018, 16:48

  NADOVEZAT ĆU SE NA MOJ PRIJAŠNJI KOMENTAR TE PREDLOŽITI DA SE U HRVATSKOJ ORGANIZIRA REFERENDUM(ORGANIZATORI MRZITELJI LIJEPE NAŠE) DA SE POTPUNO ZABRANI CRNA BOJA I SLOVO U!!! JER OVI SU NA TO ALERGIČNI A MI SE MORAMO BRINUTI ZA NJIHOVO ZDRAVLJE!!! PREDLAŽEM DA GLAVNI ORGANIZATORI BUDU sdp,glas,hss,pernar,talijanski fosil radin,narednik kajtazi i NEIZBJEŽNI mutant pupovac!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. merle
  #2 merle 8 srpnja, 2018, 16:32

  KADA SAM U HRVATSKOM SABORU VIDIO I SLUŠAO pokajnički GOVOR OSVJEDOČENOG ČETNIKA PUPOVCA KAKO GOVOTI ODNOSNO BROJI KRVNA ZRNCA NAŠEG HRVATSKOG JUNAKA GOLMANA SUBAŠIĆA SHVATIO SAM DA TAJ IMBECIL KOGA NE MOGU NAZVATI ČOVJEKOM SPUŠTA SE DO KRAJNJIH GRANICA I DEGUTANTNO LAŽE U PRVOM REDU SRBE U HRVATSKOJ DA SE KONAČNO LOJALNI SRBI TREBAJU OSVJESTITI JER MI HRVATI NEZNAMO MRZITI I SVI KOJI VOLE SVOJU DOMOVINU HRVATSKU DOBRO DOŠLI U NAŠE KRILO!!! VAŠA DOMOVINA VAS SIGURNO IZNEVJERITI NEĆE!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Maja
  #3 Maja 6 srpnja, 2018, 22:02

  Pozitivan gori od Turčina

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. m
  #4 m 6 srpnja, 2018, 14:14

  JA BIH SE SADA OSVRNO NA NEŠTO ŠTO SE ZOVE SVJETSKI DIKTATORSKI FAŠIZAM! A TO JE NEKAVA FIFA KOJA PO MENI NEMA VEZE SA NOGOMETOM JER TU SU TOTALNE NEZNALICE I DIKTATORI KOJI SE PONAŠAJU KAO DA SU BOGOM DANI! ZA SVAKU NJIHOVU DIKTATORSKU ODLUKU NEMA ŽALBE TE ME PODSJEČAJU NA BLAIBURG JER ČIM SI TI PROZVAN TI SI KRIV!? NEBI SE SADA OSVRTO NA OVE “naše” KOJI MRZE HRVATSKU I KOJI SLAVE KADA MI IZGUBIMO NO TO SU GUBITNICI U SAMOM POČETKU TAKO DA NISU VRJEDNI SPOMENA I NJIHOVO MIŠLJENJE ME UOPĆE NE ZANIMA! NA KRAJU ĆU REĆI NEKA PAMTI KOGA SMETA HRVATSKI JE NAROD NAROD SVIJETA!! I JOŠ NEŠTO DALI SE IKO ZAPITAO KOLIKO JE NEVINO OSUĐENI MAG ZDRAVKO MAMIĆ IZRODIO I SVOJIM NOVCEM HRANIO I NA KRAJU SKUPO PRODAO NAŠIH VATRENIH! BUDITE POŠTENI PA PRIZNAJTE VIŠE OD 80% SU NJEGOVI IGRAČI! ČUDIM SE ĆIRI KOJI SADA PLJUJE PO KUMU A TAJ LEGENDARNI TRENER NIJE BEZ LOVE NI KORAKA NAPRAVIO! VELIKA PODRŠKA GOSPODINU MAMIĆU KOJI JE DOVEDEN PRED STRELJAČKI STROJ BEZ OSUDE! NA KOGA VAS TO PODSJEĆA? NO LJUBOMORA JE GADNA STVAR I LAKO JE POBJEDITI A DANAŠNJI ORJUNAŠI ZNAJU SE SLIKATI SAMO UZ POBJEDNIKE! I anemični JE SHVATIO DA NE TREBA IĆI U RUSIJU JER TAMO NEMA NJEGOVIH A OPET ĆE SVI PLJUVATI PO KOLINDI KOJA JE IZ NARODA I KOJA NE TRAŽI SVEČANE LOŽE NEGO JE MEĐU PUBLIKOM I NAVIJA ZA SVOJE! DALI STE ČULI I JEDAN KOMENTAR OD LIJEVIH GELIPTERA? NISTE I NEĆETE! BOG I HRVATI!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Black Jack
  #5 Black Jack 5 srpnja, 2018, 21:38

  Izmišljeno ime – najvjerovatno od UDB-e!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code