KRAJ: Rajko Dujmić napustio Nove fosile završio na psihijatriji!

KRAJ: Rajko Dujmić napustio Nove fosile završio na psihijatriji!

26. listopada, 2014.

rajko-dujmic-novi-fosili-1414271211-584359 Custom

Frontmen i osnivač poznate hrvatske grupe udaljen sa oproštajne turneje, on tvrdi da je u bolnici zbog astme

Rajko Dujmić (60) nije sinoć nastupio s grupom Novi fosili na koncertu u Beogradu. 

Kako Kurir saznaje, autor većine kultnih pesama i osnivač benda lošeg je zdravstvenog stanja i proveo je nekoliko dana na lečenju u Zagrebu u klinici za psihijatrijske bolesti „Vrapče“.

On najverovatnije neće učestvovati s kolegama Sanjom Doležal (51), Marinkom Colnagom (72) i Vladimirom Kočišem Zecom (66) u oproštajnoj turneji „Ljubav koja nema kraj“.

Fosili dali saopštenje

– Rajkovo je stanje takvo da nakon prisilne hospitalizacije u bolnici „Vrapče“ ne može da ispuni ugovorene obaveze. Žao nam je zbog toga. I dalje ćemo ga podupirati u nastojanjima da se oporavi i ozdravi – saopštili su članovi Novih fosila.

Bend je navodno od Rajka tražio da se pismeno obaveže da će tokom tri sata koncerta u Beogradu biti „čist“. Međutim, pošto on to nije hteo da potpiše, razišli su se – prenose hrvatske dnevne novine 24 sata. Dujmić, koji se godinama lečio od zavisnosti od narkotika, juče je za Kurir tvrdio da mu je glave došla astma.

Htelo srce da mu iskoči

– Nije mi bilo dobro. Novinari kad sam ja u pitanju uvek imaju prave informacije. Rodio sam se sa astmom. Dve nedelje pre mog šezdesetog rođendana se vratila. Htelo je srce iz grudi da mi iskoči. Četiri puta sam završio u Hitnoj. To je moj život, stalno sam na točkovima i pod stresom – rekao je Dujmić.

Rajko je svojim kolegama poželeo uspeh u daljem radu.

– Želim im svako dobro. Neka mi osvetlaju obraz. Ostajem i dalje u muzici i uskoro ću izdati četiri albuma. Imam mnogo posla. Mnogo me je iscrpio rad na filmu „Pogled u ponor i nazad“ inspirisan Ničeom. Reč je o autentičnoj priči o ženi koja je godinama na tabletama i po ustanovama – zaključuje osnivač grupe.

4 komentara

Uskoči u raspravu
  1. croco
    #1 croco 26 listopada, 2014, 16:46

    kakva psihijatrija! našmrkan je ko svinja…

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code