KONFERENCIJA O PODUZETNIČKIM PROJEKTIMA ZA BRANITELJE

KONFERENCIJA O PODUZETNIČKIM PROJEKTIMA ZA BRANITELJE

18. siječnja, 2017.

U četvrtak, 19. siječnja, u 11.00 sati, u Obrtničkoj komori Zagreb, Ilica 49/II najuspješniji branitelji koji su postali poduzetnici predstavit će svoja poduzeća te predstaviti rezultate projekta Razvojem poduzetničkih vještina do pokretanja samostalnog poduzeća hrvatskih branitelja – poduzetničke edukacije namijenjene nezaposlenim hrvatskim braniteljima grada Zagreba.

Projekt provodi Grad Zagreb, Gradski ured za branitelje s ciljem osposobljavanja nezaposlenih hrvatskih branitelja i članova obitelji smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata grada Zagreba za pokretanje i upravljanje vlastitim poduzećem, s ciljem stjecanja poduzetničkih vještina i praktičnih znanja, kroz edukaciju, savjetovanje i mentorstvo, a sve kako bi se smanjio broj nezaposlenih branitelja u Gradu Zagrebu.

Na konferenciji će se sudionicima obratiti izaslanica gradonačelnika, pročelnica Gradskog ureda za branitelje Vesna Helfrih, predstavnici poslovne škole Institut za menadžment i konzultantske kuće sense Consulting, te predstavnici javnog i privatnog sektora. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code