KONFERENCIJA O ODGOJU I OBRAZOVANJU U OPATIJI

KONFERENCIJA O ODGOJU I OBRAZOVANJU U OPATIJI

9. travnja, 2015.

d6d5a012024d1329a39fda952b1dca0a

U Opatiji od 13. do 15. travnja 2015. u organizaciji Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održava interdisciplinarna međunarodna konferencija pod nazivom Istraživanja paradigmi djetinjstva, odgoja i obrazovanja. Konferencija okuplja znanstvenike vezane uz istraživanja odgoja i obrazovanja.

Konferencija uključuje simpozije: Kineziološka edukacija sadašnjost i budućnost, Dječji jezik i kultura, Temeljna metodička ishodišta odgajanja i poučavanja u likovnoj kulturi, Istraživanja glazbenih paradigmi djetinjstva, odgoja i obrazovanja, Nastava i škola za net-generacije: Unutarnja reforma nastave u osnovnoj i srednjoj školi te IKT u odgoju i obrazovanju. Konferencija će uključivati izlaganja, postere, radionice, rasprave, okrugli stol na temu Nastava i škola za net-generacije: unutarnja reforma nastave u osnovnoj i srednjoj školi, koncerte i međunarodnu izložbu likovnih radova.

Svečano će se otvorenje održati u dvorani „Orhideja“ Grand Hotela četiri opatijska cvijeta**** u Opatiji u ponedjeljak, 13. travnja 2015., s početkom u 17.30 sati. Program Konferencije odvijat će se u prostorijama Grand Hotela četiri opatijska cvijeta**** u Opatiji od ponedjeljka 13. travnja 2015. u 14.00 sati do srijede 15. travnja 2015. u 12.30 sati, za kada je predviđeno svečano zatvaranje Konferencije.

Ostale informacije o Konferenciji dostupne su na: www.ufzg2015.com.T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code