CIKLUS TRIBINA U V.B.Z. CENTRU „FADIL HAŽIĆ“

CIKLUS TRIBINA U V.B.Z. CENTRU „FADIL HAŽIĆ“

17. listopada, 2013.

 

Z.Simić i voditelji tribina u VBZ-u

U srijedu 16. listopada u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić” održana press kofnerencija Srijedom obavezno, a ostalim danima ponekad na kojoj je predstavljen novi programski ciklus Tribina. Na konferenciji su sudjelovali voditelji tribina – Branimir Pofuk, Boris Veličan, Mima Simić i Vojo Šiljak.

Branimir Pofuk predstavio je svoju tribinu pod nazivom “Večernji intervju Branimira Pofuka” u kojoj će intervjuirati aktualne osobe iz kulturnog života Hrvatske i regije, te je kao sljedećeg gosta najavio dirigenta Vladimira Kranjčevića.

Boris Veličan na svojoj tribini “Kroz svijet putovanja vodi vas Boris Veličan” ugošćavat će najodvažnije hrvatske putnike, a sljedeća će mu u goste doputovati Dvina Meler.

Vojo Šiljak, legendarni radijski i tv voditelj, našalio se s nazivom svoje tribine “S Vojom na šiljku” i obećao atraktivne gošće i goste, a prvu je u goste pozvao Jelenu Veljaču.

Mima Simić obećala je kako će njezina tribina “U sridu s…” biti najzabavnija te da će se truditi uvijek pozvati jednog poznatijeg i jednog manje poznatog gosta ne bi li tako spojila ljude iz naizgled nespojivih područja.

Tribine će se održavati svake srijede u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić” i Ilici 13.

Jedna od glavnih namjera  centra je ponuditi mjesto u centru Zagreba koje će odgovoriti na kulturno-intelektualne potrebe što šireg sloja društva. Upravo zato je program raznorodan i prilagođen publikama različite dobi, ali uvijek s naglaskom na kvaliteti sadržaja.T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code