KONCERT IVICE PEPELKA U KOPRIVNICI

KONCERT IVICE PEPELKA U KOPRIVNICI

16. listopada, 2015.

pepelko-glazbene2
Ivica Pepelko, jedan od najpopularnijih pjevača sjeverne Hrvatske, svoj prvi veliki samostalni koncert održat će u dvorani Domoljub u Koprivnici, u nedjelju, 18. 1istopada s početkom u 19 sati. Koncertu se poglavito raduju hrvatski branitelji, tim više što je često nastupao na njihovim priredbama, a sada će svi ljubitelji njegovih pjesama, od kojih su mnogi već i veliki hitovi, imati prilike doista uživati u njegovu nastupu. Uz Pepelka, koji će i ovom prigodom proslaviti čak 45 godina svoje glazbene karijere, nastupit će i neki njegovi gosti, pa se s pravom vjeruje da će to biti koncert za pamćenje.
Već dugo me zovu iz Podravine, pa sam eto ispunio njihovu želju. Raduje me da je zanimanje za moj nastup veliko. Inače samo u zadnje vrijeme moji su svi koncerti rasprodani i u zagrebačkoj dvorani Lisinski – kazao je Ivica, koji se često odaziva i na humanitarne nastupe.
U svom redovnom repertoaru, sada ima i nekoliko dobro poznatih podravskih pjesama, a naravno koncert će završiti s već dobro poznatom pjesmom – „Rane devedesete“.
Organizator koncerta je Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)
Ulaznice se prodaju u koprivničkom Šarenom dućanu i na blagajni Domoljuba.
M.P. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code