KONCERT BRAĆE SINKAUZ U HNK

KONCERT BRAĆE SINKAUZ U HNK

27. siječnja, 2016. 0 komentara

30. dan u godini_fotoPetraMrsa

Koncert 30. dan u godini braće Sinkauz održat će se u subotu, 30. siječnja 2016. u 20 sati u Velikoj pokusnoj dvorani zagrebačkog HNK.
Dan u godini/Day of the year je ciklus koncerata improvizirane glazbe koji su braća Sinkauz započeli 2012., označavajući redni dan u godini na dan izvedbe koncerta, čime žele naglasiti neponovljivost i nepredvidljivost improvizacijskoga momenta.
Na ovome koncertu u zagrebačkome HNK  ugostit će prvi put spisateljicu Ivanu Sajko i perkusionisticu Kaju Farszky. U povijesti je zabilježeno puno značajnih događaja tridesetog dana u godini: ritualno je pogubljen Oliver Cromwell, objavljen je  roman Put oko svijeta u 80 dana Julesa Vernea, Adolf Hitler formirao je nacističku vladu, praizveden je Hladan tuš Vladimira Majakovskoga, premijerno je  prikazan film Svjetla velegrada Charliea Chaplina, ubijen je Mahatma Gandhi, održan je zadnji koncert Beatlesa…
Članovi izvođačkog tima su: Nenad Sinkauz (elektronika, glas, objekti), Alen Sinkauz (bas, efekti), Kaja Farszky (perkusije), Ivana Sajko (glas), Miroslav Piškulić (oblikovanje zvuka) i Petra Mrša (fotografija).
Cijena ulaznice – 40 kuna / studenti i umirovljenici – 20 kuna.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<

*

code