KONCERT 2CELLOS U JELSI NA HVARU

KONCERT 2CELLOS U JELSI NA HVARU

24. svibnja, 2015.

2cellos-welcome-home

Svjetski poznati mladi čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, svojim će jedinstvenim pop izvedbama začiniti vruće ljetne dane na otoku Hvaru. Ekskluzivni koncert grupe 2Cellos održat će se u intimnom prostoru Pjace u Jelsi na Hvaru, 7. kolovoza 2015.

Planetarno poznati dvojac na domaćem će terenu izvesti neke od najvećih hitova kojima su stekli fanove diljem svijeta, a obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni Smooth Criminal Michaela Jacksona, koji ih je i lansirao u centar zanimanja, samo su dio repertoara ovog vatrenog dua koje će izvesti na jedinstvenoj glazbenoj večeri u Jelsi na Hvaru.

Hrvatska grupa 2Cellos svoju je karijeru započela strelovito, a u kratkom periodu, od potpunih anonimaca Luka Šulić i Stjepan Hauser postali su dio svjetske pop scene. Svirajući sa zvijezdama kao što je Elton John i nastupajući na najprestižnijim svjetskim pozornicama osvojili su srca milijuna fanova diljem svijeta.

Ulaznice za ekskluzivni koncert grupe 2Cellos u Jelsi u prodaji su od 22. svibnja, po cijeni od 160 kuna do 220 kuna te VIP ulaznice po cijeni od 260 kuna do 320 kuna, a mogu se nabaviti na prodajnim mjestima Tiska, Tisak media centrima te u sustavu Eventima. Zbog ograničenog broja mjesta preporučamo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code