KIĆO U KARLOVAČKOJ BOLNICI POSJETIO IVICU BOLJARA

KIĆO U KARLOVAČKOJ BOLNICI POSJETIO IVICU BOLJARA

20. travnja, 2015.

20150419_173921

Prije par mjeseci Krunoslav Kićo Slabinac je otvorena srca sudjelovao u akciji „Veliko srce za Ivicu“ u pokušaju skupljanja sredstava za liječenje našeg sugrađanina Ivice Boljara u inozemstvu. U međuvremenu Ivica je uspješno operiran i nalazi se na postoperativnom oporavku u Općoj bolnici u Karlovcu.

Kako prolazi oporavak i kako se osjeća Ivica poslije naporne operacije zanimalo je gospodina Slabinca, koji je dolazeći u Karlovac izrazio želju da posjeti Ivicu u bolnici.

U društvu s presjednikom udruge Novi život, Ivanom Mandićem, članovima udruge i svoje pratnje gospodin Slabinac je proveo nedjeljno poslijepodne u posjeti Ivice Boljara, zadržavši se u ugodnom razgovoru s Ivicom Boljarom. Bez obzira što je njegovo stanje takvo da mu najviše odgovara mir, Ivica je bio radostan zahavljujući kako na posjeti tako i na trudu koji je gospodin Slabinac uložio učestvujući u akciji.

Gospodin Slabinac je izrazio zadovoljstvo što je akcija imala uspjeha, obećavajući da je spreman uvijek odazvati se na slične akcije.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code