KELEMINEC KUHA BOLJI GRAH OD BANDIĆA

KELEMINEC KUHA BOLJI GRAH OD BANDIĆA

21. svibnja, 2018.

 

Poslije brojnih akcija, koje su nekima dizali kosu, Dražen Keleminec je proteklog vikenda zajedno sa članovima A-HSP-a ima jednu mirnu i opuštajuću akciju. Lijepo vrijeme iskoristili su za kuhanje graha u prirodi. Druženje uz šah i razgovori o domoljubnim i inim temama.

Javnosti je malo poznato kako je predsjednik A-HSP-a odličan kuhar. Inače stalno je zaposlen u Podravci u odjelu za pripremu i testiranje brojnog proizvodnog asortimana najvećeg hrvatskog prehrambenog diva.

Glavni urednik ovoga portala odgovorno tvrdi, a probao je po nekoliko porcija i jednoga i drugoga, da je grah po recepturi Dražena Keleminca bio ukusniji od Bandićevog.

Tekst i snimka: Dražen Stjepandić T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. branitelj
  #1 branitelj 22 svibnja, 2018, 09:32

  pucar mu je dao novo radnomjesto-nekakvog komtrolora,tj.beskonačni putni nalog i bez radnog vremena,time ga Plency podmićuje,takvih u Podravki -muzari ima oko stotinu,pa može i jedan “marginalac-Keleminac”

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Ujo
  #2 Ujo 22 svibnja, 2018, 08:22

  Ala je bilo sutohotne prdljavine

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. merle
  #3 merle 21 svibnja, 2018, 19:58

  I JA BIH RADIJE JEO OVAJ GRAH NEGO KAKO GA ZOVU bandičevski vojnički pasulj jna OKUPATORA NO pepo bandić KUPUJE GLASAČE NO SIGURAN SAM DA ON SAM NE JEDE GRAH JER TO JE SIROTINJSKO JELO!!! JA DA NEMAM ŠTO JESTI NIKAD NE BIH KONZUMIRAO ILI BOLJE REČENO NEBI NI DOŠAO NA vojnički kazan!!! ZDS!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code