KELEMINEC KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA KOPRIVNICE

KELEMINEC KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA KOPRIVNICE

4. veljače, 2017.

 

 

Upravo na socijalnim načelima bazirat će se moja predizborna kampanja. Koprivnica je nekada bila jako gospodarsko središte sa tisućama radnih mjesta. Srce Koprivnice je naša Podravka koja je stvorena da zapošljava i razvija Koprivnicu i Koprivničko – križevačku županiju. Danas to nije tako. Samo u zadnje četiri godine vladavine SDP –a i Zvonimir Mršić otpušteno je 1500 radnika, zatvoren je Mlin, zatvorena je prerada mesa i prodan Studenac

Napisali: Dražen Keleminec i Milan Bingula

Obavještavam medije da uz podršku predsjednika Gradske organizacije A – HSP-a Alena Želimorskog i predsjednika Županijske organizacije Koprivničko – Križevačke županije Milana Bingule, odlučio sam se kandidirati za gradonačelnika Koprivnice.

25. godina bavim se politikom, član gradskog poglavarstva Koprivnice bio sam od 1997. do 2001. godine i stekao veliko iskustvo.

Podravka je srce Koprivnice

Moja ideologija je pravaška na načelima Oca domovine dr. Ante Stračevića , a to su državotvorna načela i socijalna načela. Vjerujem da će moj socijalni i razvojni program prepoznati desni i lijevi birači Koprivnice te dati mi povjerenje na izborima.

Upravo na socijalnim načelima bazirat će se moja predizborna kampanja. Koprivnica je nekada bila jako gospodarsko središte sa tisućama radnih mjesta. Srce Koprivnice je naša Podravka koja je stvorena da zapošljava i razvija Koprivnicu i Koprivničko – križevačku županiju.

Danas to nije tako. Samo u zadnje četiri godine vladavine SDP –a i Zvonimir Mršić otpušteno je 1500 radnika, zatvoren je Mlin, zatvorena je prerada mesa i prodan Studenac.

Danas se Podravku gleda samo kao stvaranje dobiti, a žrtve su radnici. Kao gradonačelnik Koprivnice želim okrenuti politiku i stvoriti da je Podravki glavni cilj poslovati pozitivno i stvarati i zapošljavati tisuće novih radnika. Na taj način stvorit ćemo bogatu Koprivnicu, Koprivničko – križevačku županiju i Hrvatsku.

Kao kandidat za gradonačelnika Koprivnice, biračima ću prezentirati „ strategiju masovnog zapošljava i stvaranje zlatnih i bogatih sela Podravine i Prigorja „

Mojom pobjedom na izborima zaustavit ću odlazak Hrvatica i Hrvata iz Hrvatske, omogućiti im egizstenciju i stvoriti uvjete za danji razvoj Koprivnice, Koprivničko – križevačke županije i Hrvatske.

Borba za častan i dostojan život

SDP, Koprivnicom vlada 16. godina, vjerujem da su istrošeni i da su izgubili povjerenje Koprivničanaca. Moja koalicija bazirat će se upravo na onima koji su razočarani u politiku, na one koji su izgubili radno mjesto, na one koji danas rade u inozemstvu, na umirovljenike i mlade.

Da ne vjerujem u pobjedu ne bi se kandidirao za mjesto gradonačelnika Koprivnice, zato Dražen Keleminec nudi promjene, nudi borbu za častan i dostojan život.

Moj kandidat za zamjenika gradonačelnika je poznati dr. Vladimir Bedeković , a mjesto drugog zamjenika ćemo naknadno objaviti.

DRAŽEN KELEMINEC KOPRIVNIČKI ROBIN HOOD, KOPRIVNIČKI GRADONAČELNIK ! T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ustaša
  #1 Ustaša 9 veljače, 2017, 05:47

  Budaletinu za gradonačelnika. Ni slučajno.Taj čovjek je zreo za terapiju u jankomirskoj šumi. On glumi ustašu. Svaka šuga hoće bit ustaša.
  E ne može, druže!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 9 veljače, 2017, 00:19

  Mislim da je Dražen pravedna osoba iako ga ne poznajem.
  Međutim, nije mi jasno kako možeš vjerovati u pobjedu!?
  Pa u jebenom izbornom povjerenstvu rade samo partizančine koji su nas Hrvate ubijai samo da bi Šugoslavija živjela!
  Koliko ste Vi Hrvati beskrajno naivni to meni ne ide u mozak!
  Pa Udbaški Tovareš za vrime izbora sidu u Shanghai-u i tamo preko Interneta i lozinke u izborni sustav mijenja sve po svojoj volji!
  Pa gdje Vi živite?
  Pa Udbaška govna Vas Hrvate vode na izbore kao žedne preko vode a Vi gluhi nijemi i slijepi i vjerujete u izborni sustav u RH?

  Ne samo da Udba kontrolira software i system nego i sve glasačke kutije i uhljebljene lokalne povjerenike!

  Promjene,tj., da se Hrvati oslobode od četničke partizanske okupacije i ropstva je samo ulica a ne izbori!
  Uzalud Vam trdu svirači!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code