KEDŽO U DUETU S MADEJOM MARKET SINDIK

KEDŽO U DUETU S MADEJOM MARKET SINDIK

17. travnja, 2018.

 

 

Kažu da ste uspješni toliko koliko ste spremni podržavati mlađe i talentirane, a Damir Kedžo već je pokazao koliko mu je zadovoljstvo podržati i surađivati s mladim i neotkrivenim, a talentiranim glazbenicima. Damir, koji je i sam omiljeni pjevač među teen populacijom, snimio je duet s mladom riječkom glazbenom nadom, riječkom zvjezdicom i izuzetno talentiranom mladom djevojkom, a njezino ime je Medea Market Sindik. Pjesma naslova “Ne mogu iz dana u noć” višeznačna je balada snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.

“Pjesma je univerzalna i mislim da se svatko u njoj može pronaći. Pjeva o skrivenoj ljubavi, koja nam može biti prema nekome koga više nema. Upravo u tome sam ju osjetio te sam se pronašao u njoj”, rekao je Damir Kedžo.

Tekst pjesme potpisuje Robert Pilepić, glazbu i aranžman Duško Rapotec-Ute. Za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Mladena Đakovića – Mlaggio (N.O. Production), uz nesebičnu pomoć i potporu zajednice Talijana iz Rijeke. Predivni kadrovi riječke Palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, a koji svatko od slušatelja doživljava na svoj način. Neki od slušatelja su čuli snažnu ljubavnu poruku prema ženi, neki prema muškarcu, neki su osjetili neizmjernu tugu i povezali se s dragim ljudima koji nisu s nama, nekima je to pjesma o skrivenim emocijama i skrivenoj ljubavi, ali svi su prepoznali i osjetili ljubav. To je ono najvažnije što nam muzika daje, i što vam duet Medeje i Damira donosi, snažnu izvedbu, izuzetnu muzikalnost i emociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Spot pogledajte na YouTube kanalu Croatia Recordsa: https://www.youtube.com/watch?v=B21il5RdHkM

T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code