KAKO HEP PRODAJE MAGLU

KAKO HEP PRODAJE MAGLU

4. travnja, 2015.

Hrvatska_elektropr_237416S1

Mještanka Otoka Paga dostavila je na e-mail adresu [email protected] tekst po naslovom „Kako HEP prodaje maglu da ne povjeruješ, dok ne doživiš“ , koji dostavljamo hrvatskoj javnosti.

Kada godinama obavještavate HEP da s Vašim priključkom nešto nije u redu, a oni Vas bez ikakvih kontrola uvjeravaju da je to nemoguće, da nema nikakve osnove da oni izvrše kontrolu priključka usprkos potrošnji koja je iznosila potrošnji jednog pogona, a ne kućanstva od dvije osobe.

Skrenete im pozornost i na mjerene uređaje, a oni Vam odgovore dok još niste završili rečenicu nema šanse.

Nakon 14 godina sjete se da bi zamijenili uređaje uz obrazloženje da su neispravni, pitate ih za potvrdu, a oni Vam odgovaraju da će te to dobiti naknadno, ali svakako danas moraju zamijeniti uređaje jer su neispravni jer ne mogu mjeriti potrošnju ili Vas moraju iskopčati.

Uz veliku muku i prijavu Inspektoratu stiže nalaz Mjeriteljske inspekcije nakon godinu i pol dana, iako negativan, po njihovom Zakonu  je pozitivan.

Nakon saznanja o svojim pravima jer se s novim uređajima potrošnja još povećala prilažem Zahtjev za kontrolu mjernog mjesta i mjerenja po Zakonu o energiji i opet nema osnove jer Zakon za HEP ne vrijedi. Nakon ponovnih zamolbi i pritužbi kažu Vam u lice, bez stida i srama  da ih tužite ali da nećete ništa postići jer HEP nikada nije izgubio.

Potrošnja se povećavala iz dana u dan , uređaji su se vrtili i kada je sve bilo iskopčano iz utičnica, iznosi računa da padate u nesvijest ( a sve to za dvije osobe – kuhamo na plin , grijemo se na drva) pa im tako dosadite pa Vas iskopčaju bez obavijesti Vas i nadležne agencije Hera, a i sam čin iskopčanja je protuzakonit jer je isključivanje struje kažnjivo zatvorom čl. 216. Kaznenog zakona RH.

Ali to nije sve, ŠLAG stiže na kraju: Priključak iskopčan na trafostanici, ali stižu nove uplatnice i opet HEP prodaje maglu.

I zato bih predložila svima koji su u mogućnosti:

OVO NIJE REKLAMA VEĆ DOBRONAMJERAN SAVJET, RIJEŠITE SE HEP-a ZA SVA VREMENA!

 Otiđite u Solar shop, stavite solarnu elektranu, a investicija će Vam se isplatiti za manje od 3 godine, a što je najbitnije Vaša će potrošnja onda biti normalna, primjerena i nitko Vam više neće prodavati maglu prošlo kroz sat ili instalacija Vam ne valja (iako su moju pregledavali stručnjaci, ali za HEP to nije važilo) i što je najvažnije bez hepovih računa.

 Gordana Biljan

 Zadar-Pag, 1. travnja 2015. godine

                                                                                          STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA  

PODRUŽNICA ZADART

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code