KAJAKAŠKI MARATON BREŽICE-ZAGREB

KAJAKAŠKI MARATON BREŽICE-ZAGREB

27. rujna, 2018.

 

49. Međunarodni kajakaški Maraton Sava, Brežice -Zagreb ove godine okupit će stotinjak kajakaša i kanuista svih uzrasta i kategorija koji će po prvi put startati u Čatežu u Sloveniji.

Start utrke je 29. rujna u 11:00 sati kod skele u mjestu Mostec u Sloveniji odakle će veslači krenuti na 30 km dug maraton.

Dolazak u cilj u Zagrebu očekuje se u 12:30 h na Savi kod Kanu kluba Končar.

Kajakaški savezi Hrvatske, Slovenije i Zagreba, Kanu klub Končar i Kajak kanu klub Čatež, potrudili su se da ova manifestacija i ove godine bude vrhunski organizirana i da završi podjelom priznanja i bogatim sportskim i kulturnim programom u Kanu klubu Končar od podne pa do kasnih večernjih sati.

Više informacija o samoj utrci možete pronaći na:

https://www.marathon-sava.com/ https://www.facebook.com/maratonsava/

Po prvi put u Podsusedu starta Foto rafting u k ojem sudjeluju i članovi Udruge slijepih grada Zagreba koji na ovaj način obilježavaju EU tjedan sporta. U tom poduhvatu pomoći će im i iskusni rafteri s Une i članovi naših klubova Zagreb i Končar. Očekuje se sudjelovanje 50 sudionika .

Sportske igre djece manjinaca koju organizira Savez manjinskih zajednica gr ada Zagreba u više disciplina održat će se u krugu Kanu kluba Kočar i na Jarunu.

Djeca će veslati u dragon čamcima i zabavljati se raznim posebno osmišljenim igrama za mlade. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code