JOSE MANUEL TORES U ZAGREBU

JOSE MANUEL TORES U ZAGREBU

20. lipnja, 2015.

joseizeljkojukic

”Hrvatska je kao uspavana ljepotica, zadnji je trenutak da se probudi, ili će spavati još sto godina. Živimo u vremenu promjena i ne pobjeđuju najpametniji, nego najbrži. Ono što je izazov za kompanije , kao i za države je pretvoriti neizbježnu promjenu u progres, jer promjena je neminovna. Međutim ,ako nije planirana i promišljena, najčešće je na lošije”, naglasio je dr. ekonomije Jose Manuel Torres na konferenciji za medije, najavljujući tako sljedeću konferenciju ”Ubrzajmo Hrvatsku”, koja će biti održana u rujnu ove godine.

Naime, Jose Manuel Torres, jedan je od vodećih europskih, ali i svjetskih eksperata u sferi poslovne edukacije i već godinama uspješno implementira koncept ”Planiraj svoj uspjeh”, kao licencirani model koji uspješno mijenja i eksponencijalno ubrzava poslovanje, kako malih i srednjih tvrtki, multinacionalki, ali i lokalnih sredina i javne uprave. Stoga je u organizaciji agencije Infiniti komunikacije održao u zagrebačkom hotelu Hilton u četvrtak, 18. lipnja predavanje pred mnoštvom zainteresiranih slušatelja na tu temu.

Torres je inače inžinjer i doktor ekonomije, koji se školovao i doktorirao u SAD-u , autor je nekoliko poslovnih bestselera, motivacijski govornik, ali i vrhunski sportaš triatlonac, sudionik nekoliko utrka IRON MEN.

Riječ je o čovjeku ogromnog znanja,  neiscrpne energije i neodoljive karizme, koji  podučava i inspirira neke od vodećih europskih lidera. Njegovo viđenje i koncept promjena koje podučava kroz platformu ”Planirajte svoj uspjeh”,  međunarodno je priznata metoda, do sada testirana u 300 – tinjak vodećih kompanija  diljem svijeta.

Pojedinci  i kompanije, kao i javni sektor koji usvoje i primjenjuju poslovni i organizacijski koncept  ovog stručnjaka unutar nekoliko mjeseci  drastično  poboljšavaju poslovanje, a učinkovitost se povećava od 50 do 100 posto.

Stoga je dr. Jose Manuel Torres ponovo gost u Hrvatskoj na velikoj konferenciji ”UBRZAJMO HRVATSKU”, 30. rujna 2015 u Zagrebu u organizaciji agencije Infiniti komunikacije. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code