RENATA SOPEK U POSLU SA SOKOVIMA

RENATA SOPEK U POSLU SA SOKOVIMA

3. listopada, 2013.

potpuno-gola-renata-sopek-poziva-kusajte-moje-sokove

Mnogi ljubitelji fitnessa Renatu  pamte kao vlasnicu fitness centra koji je vodila pet godina. No, zbog drugih obaveza, taj je posao prekinula jer joj je oduzimao suviše vremena.  Ovih dana ponovno ima projekt koji nije vezan uz televiziju. Posvetila se  otvaranju zajedničkog juice bara, u suradnji s lancem Juice barova “Fruit Land”, kao i slastičarnice u Dubrovniku, s Laurom Čubrilo, vlasnicom te tvrtke, piše novi Globus.

Kad se posve okrenula tjelovježbi i stavila je u prvi plan, mediji su je uspoređivali sa svjetskim top modelom Cindy Crawford i glumicom Jane Fonda, i malo je bilo onih koji su vjerovali da će Renata Sopek opstati u tako snažnoj konkurenciji. No, ona je bez imalo dvojbe nastavila svojim putem. Rezultat su vlastite TV emisije o vježbanju te šest DVD-a rasprodanih u više od 150.000 primjeraka.

U dobroj formi. “To je lijepa brojka. I govori o tome da mi ljudi vjeruju, da im se dopalo to što radim i da su prihvatili savjete, shvatili da je to moj stil života. Vježbanje nije samo redoviti rad i trening, to je i rađanje pozitivne energije koja vas rasterećuje svakodnevnih briga i stresa, pomaže da uvijek budete vedri i nasmijani”, kaže Renata Sopek (34).

 Svaki DVD je zasebna cjelina, a prezentiraju se različite vrste tijelovježbe koje predstavlja u suradnji s vrhunskim stručnjacima.

IZVOR:Globus/www.portaloko.hr T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code