JOCA AMSTERDAM NAJAVIO LIKVIDACIJU VLASNIKA KURIRA

JOCA AMSTERDAM NAJAVIO LIKVIDACIJU VLASNIKA KURIRA

17. lipnja, 2017.

 

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje u intervjuu nedeljniku Ekspres čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da se sprema ubistvo vlasnika “Adria Medija grupe” i lista “Kurir” Aleksandra Rodića!

U tom sramnom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

Naime, novinarka unapred zna da će ubiti vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam odgovara da neće optužiti Vučića ali da će Rodića ubiti!!!

” Da li preti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže?, pita novinarka Jocu Amsterdama. Na šta je on u sramnom intervjuu odgovorio:

– Ja mislim da neće, uvek primenjuju drugu varijantu. Njega će najverovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje.
Na to, novinar nastavlja sa svojim sramnim zaključcima: “A optužića Vučića…”

Jocić je dodao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju ” ili saobraćajku ili neko trovanje”.

IZVOR: www.kurir-info.rs T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code