JASNA OGNJANOVAC NOVA POMOĆNICA MINISTRICE PUSIĆ

JASNA OGNJANOVAC NOVA POMOĆNICA MINISTRICE PUSIĆ

11. rujna, 2015.

photo-2
Koncem kolovoza 2015. godine predajom vjerodajnica Vesne Batistić Kos, novoimenovane hrvatske veleposlanice glavnom direktoru UN-ova Ureda u Ženevi Michaelu Mølleru, u Zagrebu je u relativnoj tišini i prilično neočekivano na mjesto pomoćnice ministrice Vesne Pusić u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova postavljena Jasna Ognjanovac.
Gospođa Ognjanovac diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1982. godine, a 1992. godine je magistrirala na Poslijediplomskom studiju iz međunarodnog javnog i privatnog prava i međunarodnih političkih odnosa. Prema neslužbenim informacijama iz MVEP-a imenovanje Jasne Ognjanovac je osobni izbor premijera Zorana Milanovića a ne ministrice Vesne Pusić.
Prvo predstavljanje nove pomoćnice ministrice Pusić započelo je vođenjem izaslanstva Republike Hrvatske na I. preglednoj konferenciji Konvencije o kazetnom streljivu, koja se održava u Dubrovniku od 7. do 11. rujna 2015., a koju je svojstvu predsjedavajućeg, otvorio predsjednik Vlade Zoran Milanović. Konferencija je okupila preko 400 predstavnika iz 80 država, Ujedinjenih naroda, Europske unije i brojnih nevladinih organizacija.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code