JASMINA JOVEV: NIJE MI ŽAO ŠTO SAM OSTALA BEZ POSLA

JASMINA JOVEV: NIJE MI ŽAO ŠTO SAM OSTALA BEZ POSLA

17. veljače, 2014.

HZZO-Jasmina-Jovev-bila-je-opravdano-na-bolovanju ca large Custom

Dragi prijatelji,
želim vam prije svega zahvaliti na mnogobrojnim porukama podrške i dobrim željama. Sve to daje mi snage jer znam da nisam sama, pogotovo danas kada ostajem bez posla. Nije lako prvi se puta u životu prijaviti na Zavod za zapošljavanje, planirati život bez prihoda. Ipak, ne želim svoj slučaj posebno izdvajati jer znam da sada dijelim sudbinu više od 380.000 nezaposlenih u Hrvatskoj.
Ne smatram to tragedijom, no moj slučaj izdvaja se samo zbog načina na koji sam ostala bez posla – jer sam odlučila prokazati kriminal u Sisačko-moslavačkoj županiji i željela zaustaviti izvlačenje novca iz džepova već toliko osiromašenih građana.

Iskreno, nije mi posebno teško palo što su svi koji su se osjetili prozvani krenuli u napad, preispitivali moje motive, bacali blato i klevetali….tako čak i sama prvi put doznajem da sam pomahnitala osvetnica, aktivistica HDZ-a, desna ruka HSS-a koji mi kupuje kartu za Bruxelles, a čak i da sam u službi jedne struje SDP-a koja snuje osvetničke planove.Sve ove prozirne laži će oni koji ih šire imati priliku dokazati na sudu.
Vjerujete, iza vas ne mora stajati nikakva politička snaga da biste govorili istinu. Dovoljno je ostati svoj, pošten i principijelan jer kada govorite istinu ni najgore klevete ne mogu vam ništa. Za mene život u strahu nije vrijedan življenja!
Žalosti me jedino što mi se čini da su mnogi koji su u nedjelju možda odlučili javno raskrinkati korupciju u svojim redovima, od toga odustali već u ponedjeljak u strahu za svoju egzistenciju, zbog straha od odmazde i javnog blaćenja. Zviždači doista moraju imati bolju zaštitu jer u trenutku kada prozovete „moćne“ oni se potrude upregnuti cijeli sustav protiv vas.
Ipak, ja i dalje vjerujem u institucije. Vjerujem da će rasvijetliti sve slučajeve o kojima sam govorila, ali i mnogo, mnogo više od toga. Vjerujem da među nama nema nedodirljivih ili vječno politikom zaštićenih te vjerujem da će svi pred zakonom odgovarati za svoje postupke.

Hvala vam svima još jednom. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code