PREDSTAVLJANJE NOVE KNJIGE PROFESORA TOMCA

PREDSTAVLJANJE NOVE KNJIGE PROFESORA TOMCA

26. lipnja, 2015.

image001(2)

U Hotelu Sheraton u Zagrebu u srijedu 1. srpnja s početkom u 19 sati najavljeno je predstavljanje nove knjige dr. Zdravka Tomca “Pobjednici i gubitnici” u izdanju Tkanice iz Zagreba.

Predstavljači su: doc. dr. sc. Dinko Čutura, prof. dr. Nikola Debelić, Tihomir Dujmović, novinar i publicist, prof. emeritus Zvonimir Šeparović i sam autor prof. dr. sc. Zdravko Tomac.

Na predstavljanjima knjiga profesora Tomca redovito se pojavljuje veći broj ljudi. Profesor Tomac je posljednjih godina najveća spisateljska zvijezda desnog političkog spektra. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. squiptar
    #1 squiptar 28 lipnja, 2015, 18:32

    Još nema komentara ,naravno da nema s toga jer je narod postao oprezan.Sudeći prema pisanju dnevne štampe bivši premijer Sanader biti će oslobođen svega što mu se dosad stavljalo na teret i biti će slobodan čovjek.Tada kada se to desi on će se ponovno, turbulentno, politički reaktivirati i puhnuti će neki drugi vjetrovi,ono malo vitra . Njegov stav i postupci u smislu detuđmanizacije ponovno će biti aktivna politička platforma .I tko bi uza sva ova saznanja krenuo u komentarima glorificirati bilo koga tko Sanaderu nije po volji.Nemojte sada pitati kako bi Sanader znao tko je i što komentirao.Pa postoji gro ljudi koje je baš on namjestio tamo gdje se sve zna,sluša,uhodi i bilježi,s “štovanjem”.Provaliti nečiji nik kao i lokaciju sa koje je komentar poslan u današnje vrijeme ,osim onih koji to čine službeno, može svaki dripac poput onog petnaestogodišnjeg bosanca koji je prije par godina hakirao Pentagon.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code