JANŠA IZBACIO ZASTAVU SAVEZA BORACA NOB-a

JANŠA IZBACIO ZASTAVU SAVEZA BORACA NOB-a

26. lipnja, 2021.

Popularni slovenski premijer, ujedno i osvjedočeni prijatelj Hrvatske, Janez Jaša, točnije – njegov protokol, prema pisanju portala 24.ur nije dopustio da među svečanim zastavama, tijekom proslave Dana slovenske državnosti bude istaknuta i zastava tzv. ‘Saveza boraca NOB-a’ iz Slovenije! Šefica Socijalnih demokrata, notorna Tanja Fajon, koja se svojedobno zalagala za zabranu Thompsonova koncerta u Mariboru, zbog zabrane ‘atifa’ zastave nije došla na svečanost, na kojoj je i hrvatski premijer Andrej Plenković.

Prije samo tri dana, Plenković je u Brezovici govorio pred zastavama koje su za slovenskog premijera, kao simbol totalitarnog komunizma i poražene Titove Jugoslavije – neprihatljive, a Vlada RH je bila organizator proslave tzv. Dana antifašističke borbe, 22. lipnja ove godine. Tijekom Plenkovićeva govora okupljeni ‘antifašisti’ zviždali su i psovali blaženog Alojzija Stepinca, a među gostima su bili i ‘borci’ iz Slovenije, BiH i Srbije.

Ivica Granić T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. FRANO-MARXISTA
    #1 FRANO-MARXISTA 28 lipnja, 2021, 23:07

    DAKLE,NE SAMO DA JE U HRVATSKOJ,TA KATOLIČKO-NACISTIČKA SVIJEST NAHRUPILA NA SVA VRATA KAO DA ULAZIMO U SREDNJI VIJEK A NE U RAZDOBLJE SVEMIRSKE TEHNIKE ITEHNOLOGIJE, PA SE JAVLJAJU POTOMCI STEPINČEVIH KATOLIKA ,NJEGOVIH BOJOVNIKA ,KOJI SU SE POKAZALI KAO PARVI KATOLICI U STEPINČEVOJ BOŽJOJ DRŽAVI,PRAVE KRVOLOČNE DRAKULE I VAMPIRI , UVIJEK POTJEČU IZ HERCEG-POSKOČIJE, DALMATINSKE ZAGORE I IMOTSKE KRAINE ,SVE POKRŠTENE BALIJE,POTOMCI ALATAJSKO-MONGOLSKIH PLEMENA DOSELJENIH NA BALAKANSKO PODRUČJE, I NARAVNO ,KAO I U SREDNJEM VIJEKU ,TA HORDA KATOLIČKIH RAZVARATNIKA,KAKVA SE POKAZALA U STEPINČEVOJ BOŽJOJ DRŽAVI , DANAS JE POKUŠAVA REINKARNIRATI U SLOVENIJI NJEN PREDSJEDNIK JAVOR-JANAŠA KRVOLOČNO–PLJAČKAŠKO-NACISTIČKO-RASISTIČKOG DUH NA OVIM PROSTORIMA, A MI KAKO REKOH U UVODU SMO DUBOKO ZAGAZILI U RAZDOBLJE SVEMIRSKE TEHNIKE I TEHNOLOGIJE KOJA RUŠI SVE GRANICE IZMEĐU NARODA I POJEDNACA. A NAŠ JANŠA ,SA KRŠČANSKO-KRIŽARSKIM BARJAKOM OBILAZI SUSJEDE I TRAŽI STVARANJE NEKE NOVE ,OPETKRŠĆANSKE HEGEMONIJE KOJA JE NA NAŠEG JANŠU OSTAVILA DUBOG TRAG ONAJ JOŠ IZ KRIŽARSKIH,ZLOČINAČKO-PLJAČKAŠKIH VREMENA.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code