HSP AS NA VIRU

HSP AS NA VIRU

3. prosinca, 2014.

hspas2 Custom
N
akon nedavnog pristupanja novih 30-tak članova sa područja općine Vir, dana 28.11.2014. održan je izborni zbor Hrvatske Stranke Prava dr. Ante Starčević (HSP AS) za podružnicu Vir. Spomenuti zbor održan je u prostorijama restorana Viranka s početkom u 18:00 sati i vodilo ga je radno predsjedništvo, kojim je predsjedavao Tomislav Šarić, predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije. Zboru su također nazočili mnogobrojni ugledni stranački dužnosnici, među kojima treba izdvojiti gosp. Veljka Šalova, predsjednika Nadzornog odbora HSP AS Zadarske županije, gosp. Ivicu Vlakića zamjenika gradonačelnika Grada Zadra i potpredsjednika podružnice HSP AS Zadar te dožupana Zadarske županije i dopredsjednika HS AS gosp. Rudolfa Dvorskog.

Na početku se okupljenim članovima obratio Ivica Vlakić te im zaželio uspješan rad Zbora. Nakon pozdravnog govora pristupilo se radnom dijelu zbora i izboru rukovodstva podružnice HSP AS Vir. Za predsjednika podružnice jednoglasno je izabran član Općinskog vijeća Vira, gospodin Frane Vučetić. Na mjesto dopredsjednika Općinske podružnice HSP AS Vir izabrani su gospodin Ivan Buškulić i Damir Vučetić. Na mjesto tajnika izabrana je gospođa Josipa Peruza, a za rizničara gospođa Elvira Rukavina. U Izvršni odbor još su izabrani gospodin Jakov Filipović, Franjo Marčić, Dino Bašić i Duje Vučetić. U Nadzorni odbor izabrani su gospođe Anđela Vučetić i Dragica Vučetić te gospodin Kristijan Vučetić.

Nakon provedenog izbora, novoizabrani predsjednik se u svom govoru zahvalio okupljenima na izboru, te istakao kako se pritom ne radi tek o formalnom činu utemeljenja podružnice, već o ozbiljnom i aktivnom suočavanju s problemima u općini Vir.

Bit ćemo konstruktivna i snažna oporba sadašnjoj općinskoj vlasti. Zadatak mene i mojih suradnika također će biti stavljanje u funkciju općinskog Prostornog plana, koji je već duže vrijeme mrtav, zbog čega je ujedno zaustavljen gospodarski razvoj otoka Vira. Borit ćemo se za pravedniji, bolji i pošteniji život svakog našeg građanina, te za pošteniji i transparentniji odnos općinskih institucija spram svih onih koji imaju bilo kakvu građevinu ili nekretninu na otoku Viru“, rekao je Frane Vučetić.

Na samom kraju Zbora okupljenima se obratio dopredsjednik stranke i dožupan Zadarske županije, Rudolf Dvorski, koji je u svom obraćanju istakao kako HSP AS svakim danom sve više jača na razini Zadarske županije, a na nedavnim izborima za Vijeća MO-a grada Zadra osvojila je samostalno preko deset posto glasova.

U Hrvatskoj stranci prava dr. Ante Starčević (HSP AS) su se u zadnje vrijeme dogodile određene turbulencije, ali to nas nije pokolebalo. Mi ćemo naše jedinstvo i snagu dokazati već 13.12.2014. na izvanrednom saboru stranke u Zadru, gdje očekujemo čitav niz stranačkih dužnosnika, kao i koalicijskih uglednika iz cijele Hrvatske“ – poručio je Rudolf Dvorski.

Srdačan pozdrav,                    Poslovni tajnik HSP AS Zadarske županije

                                                                       Marin Buovac, prof. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code