JACQUES HOUDEK I NINA BADRIĆ GOSTI MARIJE ŠERIFOVIĆ

JACQUES HOUDEK I NINA BADRIĆ GOSTI MARIJE ŠERIFOVIĆ

5. rujna, 2016.

marija-serifovic_photo-by_tomislav-jagar_157cd31b5f3883

Kao poseban gost na prvom solističkom koncertu Marije Šerifović u Lisinskom, osim Nine Badrić, nastupit će jedan od najboljih muških vokala u regiji – Jacques Houdek. Upravo su Nina i Jacques dva izvođača iz Hrvatske koje Marija posebno cijeni i koje je željela ugostiti 15 . rujna.

„Bit će to vaš najbolji provod u životu“ – izjavila je u nedavnom posjetu Zagrebu gdje je boravila zbog intervjua uoči nadolazećeg koncerta. Marija uglavnom živi na relaciji Beograd – Los Angeles, a trenutno je na američkoj turneji, nakon koje stiže u Zagreb i nastavlja jesensku turneju po skandinavskim zemljama.

Pobjednica Eurosonga iz 2007. godine s pjesmom “Molitva” i vrhunska vokalistica – Marija Šerifović, 15. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će u pratnji benda i prirediti provod za pamćenje

U posljednjih godinu dana Šerifović je objavila trilogiju singlova: “Pametna i luda”, “Sama i nervozna”, te “Svoja i tvoja” koji zajedno imaju preko 20 milijuna pogleda na YouTubeu, a svaki njen post na društvenim mrežama budno prate mediji i preko 300.000 obožavatelja. Iza sebe do sada ima šest albuma; pet studijskih te jednu kompilaciju.

U pjevačkim krugovima i među publikom poznata je kao odličan showmaker, a da će ovo zaista biti koncert koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnije publike, svojim gostovanjem pridonijet će i miljenica zagrebačke publike – Nina Badrić te jedan od najboljih muških vokala u regiji i dobitnik brojnih nagrada i priznanja – Jacques Houdek.

Jacques Houdek je od 2007. godine do danas redovito na listi 10 najizvođenijih izvođača u Hrvatskoj, a do sada je čak pet puta rasprodao veliku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code