IZASLANSTVO ZAGREBA U SANKT PETERBURGU

IZASLANSTVO ZAGREBA U SANKT PETERBURGU

12. prosinca, 2015.

peterburg3
Izaslanstvo Grada Zagreba koje će predvoditi zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin sudjelovat će na III. međunarodnom kongresu Sankt Peterburg i slavenski svijet koji se održava u Sankt Peterburgu od 14. do 16. prosinca i podijeljen je na dva djela: Očuvanje kulturnog nasljeđa te Trgovinsko – gospodarska suradnja.
Prema programu, zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin sudjelovat će na okruglom stolu: Popularizacija kulturnog nasljeđa i sudjelovanje lokalne zajednice na temu Zajedno u čuvanju baštine.
O turističkim i gospodarskim potencijalima Zagreba prezentacije će održati pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić te direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld.
Osim Sankt Peterburga i Zagreba na Kongresu sudjeluju visoki predstavnici gradova Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Poljske, Srbije, Slovačke i Slovenije.T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Maria Guadalupe
  #1 Maria Guadalupe 15 rujna, 2019, 17:09

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Klarens
  #2 Klarens 30 prosinca, 2015, 19:45

  Samo nas tu josh treba
  =====================
  Koliko siromaka
  =====================
  Se moglo najesti
  =====================
  Za taj uzalud bachen
  ====================
  Novac

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code