NAJNOVIJE NA PORTALU

IVICA PANČIĆ: MILANOVIĆ JE GROBAR SDP-a

IVICA PANČIĆ: MILANOVIĆ JE GROBAR SDP-a

13. ožujka, 2015.

Milan Bandic, objava kandidature za Predsjednika 051109
Bivši zastupnik SDP-a Ivica Pančić najavio je prije nekoliko dana osnivanje Inicijative za spas hrvatske ljevice. Prema njegovim riječima, Zoran Milanović je grobar SDP-a, ali to je izbor njihovog vodstva i članova, na koji se ne može utjecati, napomenuo je Pančić na svom Facebook profilu.

Pančić nadalje navodi: “Međutim, mi – lijevo orijentirani pojedinci, koji smo od samog početka upozoravali na pravi karakter Milanovića i njegovih pobočnika, ne smijemo dopustiti uništenje cjelokupne hrvatske ljevice i trajnu kompromitaciju lijeve ideje. Smatramo da ljevica ne smije biti sinonim za korupciju, klijentelizam, politički primitivizam i nasilje, a upravo na tim osnovama se zasniva današnji SDP pod vodstvom njezinog predsjednika. Zastupamo stav da se istinska ljevica temelji na idejama slobode, pravde, solidarnosti i jednakosti, što je i jedini čvrsti garant izgradnje Hrvatske kao moderne, demokratske, pravne, socijalne i gospodarski napredne države. Utemeljenje Inicijative za spas hrvatske ljevice održati će se u narednih 10-tak dana u Vukovaru, simbolu hrvatske slobode i otpora”. T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. lijevi kroše
  #1 lijevi kroše 14 ožujka, 2015, 18:49

  Branitelji su danas za vrijeme prosvjedne šetnje svratili do Krajiške ulice i stana premijera Zorana Milanovića kako bi mu poručili da je on ostao jedini od državnog vrha koji ih nije posjetio, pa ga zbog toga smatraju odgovornim za antiprosvjede. Kad ih on već nije posjetio, oni su išli posjetiti njega.
  Kad su ušli u Krajišku ulicu, zapjevali su “Zovi, samo zovi”, te skandirali premijeru: “Javi se, javi se”. No, nitko se nije javio pa su branitelji počeli vikati: De-zer-ter, de-zer-ter!
  Nakon toga netko je u premijerovu stanu došao na prozor i spustio rolete, na što su okupljeni uzvratili: “Možda je u Rijeci”.
  Branitelji prepričavaju da su im se s prozora javljali i Milanovićevi susjedi, koji su vikali da ni oni ne vole premijera, a znakovito je i da je jedina zgrada u ulici sa svježom fasadom – upravo ona u kojoj je Milanović.
  Branitelji napominju kako je znakovito i to da, kad su zadnji puta bili u Zagrebu ljudi ispod premijerskog prozora, taj je premijer izgubio izbore.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code