NACIONALNI FORUM U NOVOM ZAGREBU

NACIONALNI FORUM U NOVOM ZAGREBU

7. ožujka, 2014.

Nikica Gabric 2 Custom

 Najmlađa politička stranka na hrvatskoj sceni, Nacionalni forum, u četvrtak 6. ožujka  se predstavila na otvorenoj tribini građanima u Centru za kulturu Novi Zagreb. Prilikom skupa, nazočnima se obratio predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić koji je predstavio planove stranke među kojima je posebno istaknuo nadolazeće europarlamentarne izbore.

Novi Zagreb doživio je svoju renesansu u zadnjih 15 godina, te je od dijela grada koji je percipiran  kao „spavaonica“ postao jedan od respektabilnih dijelova Zagreba kojeg sve više čine mlade obitelji. Upravo mlade obitelji postaju ugrožena skupina, jer osim što su izravno pogođene sve većom nemogućnosti pronalaska poslova, teško dolaze do stabilnog financijskog stanja te slijedom toga odlučuju živjeti bez djece.  Prepoznavši taj problem, Nacionalni forum u svoj program uvrstio je natalitetnu politiku kao jednu od važnijih stavki za koje se zalaže.

 „Novi Zagreb jedan je od kvartova koji čine ovaj grad onime što je on danas, drago mi je da je upravo ovaj kvart među prvima u našem gradu dobio svoj ogranak stranke Nacionalni forum i vjerujem kako će se sigurno broj članova, u skorašnjem vremenu povećati“ istaknuo je osnivač i predsjednik stranke Nikica Gabrić.

Podsjetimo, Nacionalni forum je, početkom veljače, pod krilaticom „Ne postoji ništa snažnije od ideje čije vrijeme je stiglo“  održao  u Zagrebu osnivačku konvenciju stranke.  Od početak svoj djelovanja  Nacionalni forum  okupio je više od tri tisuće aktivnih sudionika, surađivao s mnogobrojnim inozemnim i domaćim stručnjacima,  te ponudio brojne razvojne projekte, a sada kao najmlađa hrvatska politička stranka u svojim redovima ima više od tisuću članova. U susret europarlamentarnim izborima prošli je tjedan potpisano partnerstvo hrvatskog političkog centra između Nacionalnog foruma i HSLS-a te, zajednički nastup na izborima za Europski parlament koji će se održati 25. svibnja ove godine. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code