IVAN PERIŠIĆ U RED BULL BEACH ARENI U POREČU

IVAN PERIŠIĆ U RED BULL BEACH ARENI U POREČU

28. lipnja, 2017.

 

 

Ivan Perišić u timu s hrvatskim pjeskašem Nikšom Dell’Orcom izlazi na pješčani teren Red Bull Beach Arene u srijedu, 28. lipnja, u 21 sat!

U svakom slučaju atrakcija od susreta sama po sebi, a i neće biti nimalo lagano dvojcu Perišić/Dell’Orco jer ih s druge strane mreže očekuju Brazilci koji su osvojili zlato u Fort Lauderdaleu, prvoj ovogodišnjoj stanici Swatch Beach Volleyball Major Seriesa – Alvaro Filho i Saymon Barbosa.

Prve mečeve su izgubila dva naša ženska tima – Marinu Ćorić i Doroteu Ćosić porazile su Poljakinje Kinga Kolosinska i Jagoda Gruszczynska u dva seta s 21-12 i 21-7. Australke Nicole Laird i Jessyka Ngauamo pobijedile su Mirnu Bečić i Lunu Bečić također u dva seta, i to oba s rezultatom 21-9.

Set nažalost nisu uspjeli osvojiti ni pripadnici naša dva muška tima koja su igrala rano popodne. Josip Pribanić i Matej Čičković pružili su u setovima najjači otpor od svih naših predstavnika te izgubili s 21-17 i 24-22 od Australaca Christophera McHugha i Damiena Schumanna, dok su Matija Gracin i Jegor Žukovski poraženi od njemačkog tima Markusa Böckermanna i Larsa Flüggena s 21-9 i 21-16.

Sutrašnje mečeve naših ženskih timova započinju na terenu pokraj hotela Valamar Zagreb Maja Roško i Jurja Vlašić s Kanađankama Kristinom May i Taylor Pischke u 10:40 sati. Dina Bečić i Sara Radanović u 11:30 na istom terenu igraju protiv nositeljica zlata iz Fort Lauderdalea ove godine Brazilki Larisse France i Talite Antunes.

Prvi ovogodišnji meč naših muških timova na centralnom terenu, u Red Bull Beach Areni, igrat će se u srijedu, 28. lipnja, u 16 sati – Filip Silić i Ivan Đorđević igraju protiv Poljaka Macieja Rudola i Jakuba Szalankiewicza. U 17 sati Krešimir Karaula i Marin Jerčić igraju protiv Latvijaca Aleksandrsa Samoilovsa i Janisa Smedinsa na terenu pored hotela Valamar Zagreb. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code