IVA BALENT NA OTVARANJU BARA BASTA

IVA BALENT NA OTVARANJU BARA BASTA

4. listopada, 2015.

Karla Kaić, Daniela Gajski, Iva Todorić i Mandy Bašić
U subotu 3. listopada je u srcu Zagreba otkrivena je nova zvijezda domaće gastro scene. Basta gourmet bar u Varšavskoj ulici mjesto je u kojem će se posluživati napuljska pizza, simbol talijanske kuhinje i stila života. Pizzu će pripremati jedan od najpoznatijih talijanskih pizzaiola Daniele Milone. Napuljska pizza je poznata po neodoljivoj, hrskavoj i zlatnoj kori, tankoj samo tri milimetra koja se peče nevjerojatnih 60 do 90 sekundi, izdvaja se od drugih vrsta pizza upravo po vještini pizzaiola.
Iako je naglasak na pizzi, meni novog in mjesta donosi i zanimljive i ukusne kombinacije bruschetta i foccacia. Rajčica, mozzarela, pršut, bijeli luk i bosiljak samo su neki od sastojaka koji će začiniti talijanske specijalitete s potpisom kreativnog tima Baste.
Vanjski je vrt zelena oaza netipična za strogi centar grada, na prvom katu se smjestio restoran koji svojim maštovitim interijerom, zanimljivim vintage detaljima i velikom terasom odiše toplinom, a prizemlje je rezervirano za bar koji će od četvrtka do subote posjetiteljima donositi svirke uživo i nastupe DJ-a.
Sve informacije o Basta gourmet baru možete pronaći na službenoj web stranici http://www.basta.bar/ i Facebook stranici.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code