DINA STIPČIĆ, DANIELA ŠKEGRO, DALIBOR HERCEG, PERO FEŠTA, “SINJI GALEB”, ĐORĐI PERUZOVIĆ, JOŠKO ŠEVO, KLAPA LUKA PLOČE…

DINA STIPČIĆ, DANIELA ŠKEGRO, DALIBOR HERCEG, PERO FEŠTA, “SINJI GALEB”, ĐORĐI PERUZOVIĆ, JOŠKO ŠEVO, KLAPA LUKA PLOČE…

26. srpnja, 2014.

26 Custom

Dalibor Herceg nastupao je na ovogodišnjem XIX. Međunarodnom “Marko Polo Festivalu”. Publici se predstavio neobično zanimljivom skladbom ”Kredit na nevjeru” za koju sam potpisuje glazbu i aranžman, a tekst G. Jakovac. Skladba je vrlo zanimljiva, jer sadrži nijanse nekoliko glazbenih pravaca, a možemo je određenije okarakterizirati kao šansonu stopljenu s rock baladom.  Dalibor je osvojio nagradu za najboljeg debitanta na festivalu.

 S pjesmom ‘2 i 22’ Gand Prix korčulanskog Marko Polo Fesa osvojila je Neda Ukraden.
Za istu skladbu Neda je na Korčuli snimila i spot. Neda Ukraden vezana je za Korčulu lijepim uspomenama, i prije tri godine pobijedila je na Marko Polo Festu.

Prvu nagradu radijskih postaja je osvojila Tomy Mishel iz SAD. Stručni žiri je prvu nagradu dodijelio klapi Luka Ploče uz pjesmu „Bez ljubavi se ne more“, drugi je Sinji Galeb iz Slovenije „Ljubav je što nam treba“, a  treći su Joško Ševo i Luka Ploče s pjesmom „Moj Trogir grade“.

Prva nagrada publike je pripala klapi Vela Luka Proizd uz pjesmu “Nježno kažem, da te volim“.

Drugu nagradu publike za „200 godina“ osvojio je Đorđi Peruzović, treći je Pero  Fešta s pjesmom „Ajde Mare“.

Posebna festivalska nagrada za ukupni dojam uručena Danieli Škegro s pjesmom „Ljubavnica“. Nagradu direktora festivalaje je dobila Dina Stipčić za pjesmu „Čista klasika“.

Međunarodni festival pisme i vina Marko Polo Fest započeo je 1996. godine i od tada za festival pokazuju interes autori, skladatelji i pjevači, ali i proizvođači vina i drugih Hrvatskih proizvoda, delicija i suvenira. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code