NAJNOVIJE NA PORTALU

IPAK U ZAGREBU: Vučić odlazi na Kolindinu inauguraciju!

IPAK U ZAGREBU: Vučić odlazi na Kolindinu inauguraciju!

12. veljače, 2015.

Ranije je predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio da neće prisustvovati inauguraciji, jer se tog dana obeležava Dan državnosti Srbije, te da neki drugi datum svečanosti u Zagrebu ne bi bio sporan

BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić doći će na inauguraciju novoizabrane hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. N1 neslužbeno saznaje da će konačna potvrda Vučićevog dolaska u Zagreb biti poznata u četvrtak.

Ranije je predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio da neće prisustvovati inauguraciji, jer se tog dana obeležava Dan državnosti Srbije, te da neki drugi datum svečanosti u Zagrebu ne bi bio sporan.

“Ne pokazujem ni snagu ni junaštvo što 15. februara neću biti u Zagrebu. Nemam dilemu da je 16. ili 14. ali 15. februara je Dan državnosti Srbije”, istakao je Nikolić.

“Svakako ne bih mogao da idem u Zagreb, ali razmislio bih da li idem ukoliko bi to bilo nekog drugog dana”, rekao je Nikolić, dodajući kako želi dobrosusedske odnose Srbije i Hrvatske.

On je ocenio kako je svojevremeno “bio dobar domaćin predsedniku Josipoviću”, izrazivši očekivanje da će dobiti poziv da poseti Hrvatsku. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code