IN MEMORIAM ZLATKO VRAČAN

IN MEMORIAM ZLATKO VRAČAN

12. travnja, 2024.

 

Dok sa svih strana zemlje, državnih, lokalnih i auto-cesta Hrvatske pristižu crne vijesti o stradavanju motociklista i njihovih suvozača, žalost je u nedjelju, 7. travnja, snašla i sisačko-moslavačku braniteljsku populaciju, pripadnike  prve oružane formacije ZNG/HV-a, 57. samostalne bojne/brigade “Marijana Celjaka”.

Na prilazu Glini, u Gornjoj Šatornji smrtno je na omiljenom “kawasakiju” u 59. godini stradao umirovljeni izvidnik Zlatko Vračan Zlajo. U tom trenutku s njim je bila životna družica Milica, koja sa djecom iz prvoga braka živi odvojeno u susjednoj Srbiji. Svakoga mjeseca, prevaljujući stotine kilometara automobilom od Beograda, Milica je dolazila u Sisak, djelima potvrđujući kako nijedna žrtva za voljenu osobu nije prevelika i preteška.

Teško su stoga ožalošćena i Zlajina djeca, kći Maja, sin Mateo, unuk Matej, zet Tomislav, snaha Helena, sestra Vesna, pokćerke Andrea i Kristina, te tugujući rođaci. Svi oni primili su iza tragedije brojne izraze suosjećanja.

Pokop Zlatka Vračana Zlaje održan je uz vojne počasti na sisačkom središnjem groblju “Viktorovcu”. (J.F.) T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Miss Tereza
  #1 Miss Tereza 10 svibnja, 2024, 16:53

  Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ([email protected]} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Miss Veronica
  #2 Miss Veronica 13 travnja, 2024, 21:30

  Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ( [email protected]) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i dobijte svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code