I SISAČKA ČELNICA SDP-a ŽELI ŽURNO RUŠENJE BERNARDIĆA

I SISAČKA ČELNICA SDP-a ŽELI ŽURNO RUŠENJE BERNARDIĆA

9. rujna, 2018.

U Kamanju je bila i Kristina Ikić Baniček. Stoga nije slučajno da se prilikom susreta „urotnika“ Ikićka našla u blizini staroga prijatelja Siniše Hajdaša Dončića. Zahvaljujući njemu, prvi puta u lipnju 2013. izabrana gradonačelnica Siska, ishodila je ishitreno odobrenje tadašnjega direktora HŽ-Infrastrukture Darka Peričića za kriminalnu demontažu željezničke pruge Sisak-Petrinja-Glina-Gvozd-Vojnić-Karlovac. Više od 10 milijuna kuna dobivenih prodajom tračnica, skretnica i brojnih mostova, državnoga vlasništva i nacionalne baštine s početka 20. stoljeća, Ikić Baničekova je kao nagradu podijelila svojim skojevcima

Napisao: Josip Frković

Nakon što su iz članstva HDZ-a izbacili ličko-senjskoga župana Darka Milinovića, Plenkovićevićevi najbliži stranački i državni suradnici početkom prošloga tjedna političke su pojmove bistrili u Karlovcu. Minuloga petka, pak, suspendirana četvorka i dio od 77 ostalih razvidnih pobunjenika protiv predsjednika stranke Davora Bernardića – Siniša Hajdaš Dončić, Predrag Peđa Grbin, Mihael Zmajlović i Vedran Babić – u raspadajućem SDP-u isto su odradili u općinskom središtu Karlovačke županije, Kamanju.

Izneseni zahtjevi

Zbog katastrofalnoga vođenja stranke i rušenja njezina rejtinga među građanima, javili su mediji, zatražili su momentalni odlazak Bernardića, održavanje izbora svih stranačkih tijela, te poništenje svih sankcija protiv svih krivaca lošega stanja u SDP-u kao glavnoj oporbenoj stranci. U slavljeničkom Kamanju zatraženo je da Glavni odbor donese potrebne odluke kako bi se izneseni zahtjevi mogli ostvariti. Uz Gordana Marasa, svakako najslabiji ministar u katastrofalnoj Vladi RH premijera Zorana Milanovića, Siniša Hajdaš Dončić, pozitivno je ocijenio činjenicu da su zahtjev za odlazak Bernardića potpisali i viđeniji SDP-ovi čelnici općina, gradova i županija. Izrazio je k tome nadu da nakon promjena vodstva SDP ponovo može postati avangardna stranka , sposobna mijenjati i hrvatsko društvo (?!). Osim gradonačelnika Koprivnice, Mišela Jančića, koji je ponovoio ranije tvrdnje o tome da bi stanje u stranci mogao stabilizirati Zlatko Komadin, kamanjski prevratnici na skup su pozvali i prve ljude gradova Ogulina, Pregrade, Vrgorca, Jaske i još nekih.

Uskok prešutio pljačku državne imovine

Među viđenije druge članove SDP-a Hinin je izvjestitelj naveo i bivšega glavnoga tajnika stranke, Igora Dragovana, europarlamentarku Biljanu Borzan, negdašnjega ministra uprave Arsena Bauka, koji je svojedobno odbio registrirati obnovljenu Hrvatsku pravoslavnu crkvu, te bivšega ministra obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, koji sudski ratuje s aktualnim ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem. Iako nije stao pred mikrofone, bio je u Kamanju i neporeciv Pupovčev i SDP-ov velikosrbin, Nenad Stazić, obožavatelj „jeftinih“ ljetovanja na čarobnim Brijunima. Uostalom, Stazić je nedavno prigovorio svojim partizanskim ljubimcima što su 1945. demonstrirali šlampavost ne ubivši dovoljno hrvatskih vojnika. Sličan politički antihrvatski stav, preferirajući srpske i ine manjince, kao što znamo, iskazuje i sisačka gradonačelnica. Nije stoga čudno što je u sklopu predizborne kampanje na „Kontrobu“ pozivan upravo Nenad Stazić. Nakon serije skandaloznih izjava i manipulacija kandidatima sisačkih zaslužnika obrane Siska i domovine u Domovinskom ratu, te neskrivanih želja da prvu fotelju SDP-a preuzme baš ona, u Kamanju je bila i Kristina Ikić Baniček. Stoga nije slučajno da se prilikom susreta „urotnika“ Ikićka našla u blizini staroga prijatelja Siniše Hajdaša Dončića. Zahvaljujući njemu, prvi puta u lipnju 2013. izabrana gradonačelnica Siska, ishodila je ishitreno odobrenje tadašnjega direktora HŽ-Infrastrukture Darka Peričića za kriminalnu demontažu željezničke pruge Sisak-Petrinja-Glina-Gvozd-Vojnić-Karlovac. Više od 10 milijuna kuna dobivenih prodajom tračnica, skretnica i brojnih mostova, državnoga vlasništva i nacionalne baštine s početka 20. stoljeća, Ikić Baničekova je kao nagradu podijelila svojim skojevcima, članovima udruge „Kopa Beach“. Za ovo nedjelo, gradski je HDZ Siska podnio kaznenu prijavu koju bivši glavni tužitelj očito nije ni pogledao, jer je Ikićkin mentor Zoran Milanović tako predlagao. T

14 komentara

Uskoči u raspravu
 1. zagorski veseljak
  #1 zagorski veseljak 3 listopada, 2018, 17:17

  Pa bolje da su to prodale znani, nego da su cigići odnjeli na otpad.
  ne znam kako bi to odtransportirali ilegalno.
  Ovako se bar znaju legalci.
  Ionako nikome ta pruga ne služi.
  Ćiru su davno ukinuli, a put do Karlovca trajao je pet sati.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Vrnograč
  #2 Vrnograč 3 listopada, 2018, 11:04

  Modrić oslobođen optužbe za kriminal Mamića! I treba zaslužan je za ugled gurača lopte Hrvatske. Uskoro će osloboditi i kriminalnu bivšu županicu, platit će novčanu kaznu kao za prijelaz mimo zebre. Odsjedila je stotinjak dana u buksi i za to vrijeme primala plaću, a potom zasjela u direktorsku fotelju s kupljenom diplomom za njoj nepoznati naslov radnje (kod čivijaša Stankovića na HRT-u). Kako je stari kolodvor franz josefaI razvaljen pet godina, siščani vele da se čeka završetak procesa u županijskom sudu. Velika političarka poput laze vračarića mogla bi kolodvor iz 1862. predati na korištenje.Istina, tabla s natpisom sisak zagubljena je u krošnji divljega stabla, ali kaj smeta. Dotle bivši smb časnik u čekanju vlaka bere i tuca orahe HŽ-a. ikić banček je abolirana za opljačkanu prugu do Karlovca, jer je zamuljao veliki lider esdepeja muljanović, koji je među rođakima pronašao i djeda ustašu. Bilo je to prije pucanja cijevi u krajiškoj ulici i gunji.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Predrag
  #3 Predrag 2 listopada, 2018, 13:51

  Kako li je samo izazovna ženka ta vještica SDP-a Ikić. Iz LD Zibela Doni Rogić je za povijest napravio 47 fotki mozaika, na kojima se vide ikićka medvjednica s Robertom Jelečevićem (HRT), skladištar doma starih sraćko mrkšić, šarmantni Romano Sever u namještanju branke, Ivan Domitrović Domigraf, tiskar sisačkoga vjesnika, te branko bukovec s novom dragom, navodnom predsjednicom KHL-a Sisak. Hoće li i BIK-ić naskoro zaigrati na ledenoj plohi koja je progutala 70-ak milijuna naših kuna. Skup sport za drobastu gradonačelnicu

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Pravda Lovrićki
  #4 Pravda Lovrićki 20 rujna, 2018, 15:27

  Suđenje bivšoj SDP-ovoj sisačko-moslavačkoj županici Marini Lovrić Merzel u četvrtak je formalno krenulo ispočetka pred novim sudskim vijećem, a optuženi su još jednom odbacili Uskokove optužbe za korupciju. A gdje su držači ruku uvis, njih 14 mafijaša, od Solde i Tičarića, do Kardaša i Trgovčevića? Od prvoga uhićenja MLM prošle su četiri godine, dovoljno da podmite i vlaškoga Porfirija. Kao da jesveta krava.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • zzigho
   zzigho 20 rujna, 2018, 16:23

   Svi su se oni dobro opskrbili za budućnost.
   Tko je od spomenutih igdje osumnjičen, samo su mjenjali stolčeke u institucijama.
   Stolice su im bile previsoke, a fotelje premekane.
   Čudo da nisu dobili upalu mišića od dizanja ruku, a i jezik im je ostao zdrav i čitav.
   Pa i ovi današnji u županijskoj skupštini izuzev oporbe nisu bolji.
   Dajte malo svježe krvi, rasterajte onu kokoš IR sa čelne pozicije.
   Mnogi isključe kompove kada nju vide na fotki.
   Spasite nas od svih zala na kraju ljeta.
   Pa od nedjelje je već kalendarski jesen, neka ona padne kao i ovo žuto lišće s grana.
   To je njezino doba.

   Odgovorite na ovaj komentar
 5. Ikićkin rođendan
  #5 Ikićkin rođendan 19 rujna, 2018, 17:47

  Uzalud svi komentari, uzalud slandalozne i autokratske odluke psihopatske gazdarice Siska i njenoga krevetnoga savjetnika iz Bednje, baničeka. Vjerojatno meteo-prilike utječu na razinu njenih ludosti, a ova 2018. po skandalima je bila rekordna. Onima koji ne trpe guzatu prevrtljivicu i njene postupke, njene mržnje, ne preostaje ništa drugo doli skrušeno zahvaljivati za suluda zaduživanja grada, za novu direktoricu Zaostroga iz Banskoga Grabovca i Boka Palanječkoga hss-ljubu štekovićku ivšićevu, koja je dočekala sisačke prve klince, za božićnice i uskrsnice, pa i za plakete BIK partizanke. Suzdržite se i čestitajte joj dan 22.09. 1975.kad je ugledala svjetlo dana i komunističku pravdu, čestitajte grad europskoga sporta i gostovanje zagrebačkih hokejaša u dvorani koja treba ponijeti njeno ime. Samo da ne bu karambola u podrumskim frižiderima, pa da nastave igru na rolama. Srećan rođendan, bajagina i kričkina gazdarice!

  Odgovorite na ovaj komentar
  • anno
   anno 19 rujna, 2018, 20:25

   Tko vam je kriv kada Vam kikićka ne da krasti.
   Ona je pravi čuvar gradske kase.
   Da se ne rasipa sa parama kako tvrdite i za sve ima opravdanja.
   Možda malo na nju gledate seksistički kao ženu gradonačelnika.
   Ipak su žene pokazale da bolje vladaju gradovima i županijama od muških kolega, izuzev naše marine.
   Ona je pak promašila profesiju.
   Ali Ikićka pokazuje da je zbrisala Žinića sa bojnog polja.
   Ili su zakiopali ratne sikire.

   Ljuba je rođena za ravnateljicu.
   pa neka barem odradi cijeli četvtverogodišnji mandat pred penziju u zaostrogu.
   To je mjesto odmora naše mladosti.
   Sjećam se kada sam kao klinka šezdesetih boravila u barakama tamo i drndala se vlakom.
   Pa da i ja čestitam rođendan, iako se kaže da ne valja čestitati unaprijed, jer niste sigurni da li ćete dočekati taj dan.
   Pa tek će joj biti 43.
   Još je daleko do penzije i ima vremena ispraviti greške koje uočimo.
   Zato je podržimo i dalje.

   Odgovorite na ovaj komentar
 6. Ferdo
  #6 Ferdo 13 rujna, 2018, 15:48

  S pobunjenim je i veliki bivši selski (jaskanski) državnik za smeće i okoliš, Mihael-Mihajlo Zmajlović, koji u vladi nesposobnoga Milanovića nije žalio milijuna eura hrvatske sirotinje za svoj grofovski komoditet u Zagreb-Toweru. Selsko partijsko i ćelavo govno, sjetite se, tražilo je i prostranu kupaonicu na 16. spratu, a Slinić je sve plaćao. Banda jedna mafijaško-partijska.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Osman Prdež
  #7 Osman Prdež 12 rujna, 2018, 13:23

  Dok se BIK gradonačelnica čerupa sa svojim partijašima, ipak uspijeva Siščanima podvaliti. Za rujanske kirvajske dane u Beogradu je dogovorila gostovanje bjelovarskoga četnika momčila bajagića i “kreće vlaška vojska koja će sve da raskomada”. Jako smo se prestrašili. Jednom su vlaški lažljivci dobili po labrnji, pa će i opet. A vjerna neokomunistkinja iz H. Kostajnice, Mirjana Lahovsky Žličarić, predstavlja se kao naručiteljica koncerta 15. rujna. Precizno, Žličarićka je uvezena direktorica turističkoga ureda, a iznad nje je kao nametnuta predsjednica turističke zajednice, gadura Ikić Baniček. Živio drug bajagić i pivske noći!

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Pero Gmazel
  #8 Pero Gmazel 12 rujna, 2018, 09:17

  Je li i Baniček neka važna faca esdepeja, član predsjedništva i glavnoga odbora obezglavljene i razvaljene partije, po čijim tradicijama njegova životna družica na užas Hrvata uzvikuje “Smrt fašizmu-sloboda narodu!”. Kojem narodu?

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. anno
  #9 anno 10 rujna, 2018, 19:16

  Kao da su HDZ – ovi mentori bolje.
  Sve je to ista žgadija, mjenjaju kaputiće a koža im ostaje ista.
  I ovi plavi isto također sugeriraju kako postupati.
  Zar vam Sanaderi, Kalmete i ostali kojima se odugovlači postupak nisu dovoljni.
  Obični Hrvoje Hrvatić za sitnicu odgovara.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Stjepan
  #10 Stjepan 10 rujna, 2018, 16:54

  Skratimo priču, sve sama ništarija do ništarije, kopije dokazanih ništarija, ratnih i kasnijih zločinaca protiv cijeloga hrvatstva i katoličanstva. Brački partijaš Bauk najzaslužniji je za manipulacije javnošću, uz pomoć (zamislite) Spisa koji nosi ime zločinca iz ratne srbije.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Darko ikić Baniček
  #11 Darko ikić Baniček 9 rujna, 2018, 16:48

  Na žalost, na sliki se jasno ne vidi Đujićev potomak Saša, iskreni domoljub Hrvatske, nema ni one šuveljive zadarske vlaške partijašice Glasovac, ali tu je branitelj Jovanović, tu je i zagorski župan Kolar, koji skrbi da se u Maceljskoj šumi napravi jezero na masovnoj grobnici hrvatskih vojnika II. svjetskoga rata,tu je i alter ego BIK ,nelegitimne gradonačelnice Siska, Darko Baniček, za kojega se ne zna koje radne i partijske dužnosti obnaša i tko mu šalje plaće, vodovodno-kanalizacijski uvezeni direktor Bandićeva ZG-holdinga, premlaćeni Igor Rađenović, pa neponovljivi i šarmantni igrač plesova Dragovan, glupi dr. turizma i bivši ministar za škopljenje pilića, Siniša Dončić. Hrvatske anarhističke snage HNS-a, GLAS-a, Radničke fronte i drugih nepotrebnih snaga. Bože, čuvaj moj dragi dom od sutaškinja i filoustaškinja 20. i 21. veka!

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. zzigho
  #12 zzigho 9 rujna, 2018, 11:53

  Da je bilo nećistoća sigurno bi bila procesuirana, zasigurno nije u pitanju zaleđe.
  Pa i u HDZ u nije sve čisto, barem po onome što izlazi u javnost.
  Od ponašanja članova, čelnika, njihove djece.

  Napadate jadnu Kikićku, a Sisak je postao Evropski grad sporta uz ne baš dobre rezultate stare dame Segeste, koju su stari lokalni
  novinari uvijek forcali, u sjedištu starog lokalnog tjednika stolovala je glavna baza razvoja kluba i njenih čelnika.
  Zato su perjanice grada tzv mali sportovi u kojima se donose i osvajaju naslovi.
  Prema tome dajte joj podršku, a ono će to uzvratiti promjenom u svojem ponašanju prema nižima od sebe, valjda je to shvatila u višegodišnjem stolovanju gradom.
  A ova stara pruga, bolje da su iskoristili tračnice za staro željezo nego da zarasta u korov.
  Ionako Sisak izbjegavaju mnogi kao željezničko čvorište.
  Valjda je preblizu Bandićevima.
  Neka Bero padne…..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code