I S.A.R.S. SNIMIO SPOT “PRAKTIČNA ŽENA”

I S.A.R.S. SNIMIO SPOT “PRAKTIČNA ŽENA”

20. rujna, 2015.

9940793492

Bend S.A.R.S. u novom spotu za pjesmu „Praktična žena“, koji će doživjeti svoju premijeru u ponedjeljak 21. rujna na MTV kanalu, odlučio je ići korak dalje i poslati snažnu poruku protiv obiteljskog nasilja a „nježnijem“ spolu predstaviti kratak tečaj samoobrane. Video je nastao kao dio projekta #CrazyEnoughToChangeTheWorld i prvi je u nizu koji će pokušati promijeniti svijet na bolje!

 „Nismo htjeli napraviti još jedan sumoran video gdje su žene u modricama, uplašene i nemoćne. Odlučili smo se za drugačiji pristup u namjeri da ohrabrimo žene i naučimo ih kako da se zaštite i obrane ukoliko postanu žrtve obiteljskog nasilja. Tako će uz novu pesmu S.A.R.S.a „Praktična žena“ biti prikazan i kratki tečaj samoobrane i nadamo se da će ovaj video na neki način, nekome, promijeniti svijet,“ objasnili su Dušan Adamović i Marko Romčević, autori projekta #CrazyEnoughToChangeTheWorld.

Inače, ova inicijativa predstavlja prvu na svijetu javnu „open source“ bazu koja će sadržati video materijale o društveno angažiranim pitanjima koja će biti dostupna apsolutno svima i to potpuno besplatno!

Sve što je potrebno napraviti je otići na web stranicu www.crazyenoughtochangethe.world, pronaći društveni cilj koji želite podržati, pronaći video u našoj bazi koji najviše odgovara vašoj kampanji i iskoristiti ga u cijelosti ili ga prilagodite vašim potrebama. To znači da možete dodati vašu muziku, titlove i preradite ga u skladu sa vašim projektom,“ objašnjavaju Dušan i Marko. „Video protiv obiteljskog nasilja prvi je glazbeni spot koji će se naći u našoj bazi a bend S.A.R.S. ga je upotrijebio kao spot za njihovu pjesmu „Praktična žena“. Pozivamo sve glazbenike, društveno odgovorne kompanije i pojedince iz svih krajeva svijeta da odaberu neki video iz naše baze i budu dovoljno hrabri i ludi da se upuste u mijenjanje svijeta…“

Inače prije dvije godine pjesmu s istim naslovom „Praktična žena“ snimili su tamburaši „Od srca do srca“ i Željko Krušlin Kruška.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code