BEACH FESTIVAL NAJAVLJUJE IZDANJE 2016.

BEACH FESTIVAL NAJAVLJUJE IZDANJE 2016.

18. studenoga, 2015.

SBF
Spektakularnim kadrovima iz videa koji prikazuje uzbudljivu atmosferu s ovogodišnjeg festivala, Split Beach Festival najavljuje novo izdanje koje nas očekuje 4., 5. i 6. kolovoza 2016. Treće izdanje sve popularnijeg festivala najavljuje nova, još bolja glazbena iznenađenja elektronske glazbe i srodnih žanrova te obećaje kako će 2016. godine, pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica, svatko pronaći idealan provod za sebe.
Atmosferu s ovogodišnjeg festivala pogledajte u video koji se nalazi na linku :

Ovog ljeta posjetitelje su zabavljali jedan od najtraženijih DJ-a današnjice Fedde Le Grand, DJ Daisy, DJ Marien Baker, DJ Alexander Som, nizozemski producent Mark Otten te više od 40 glazbenih i plesnih umjetnika. U sklopu La Fiesta pozornice nastupili su popularni švedski DJ dvojac Dimitri Vangelis & Wyman, DJ Joe2Shine, violinist Miguel Lara, gitarist Manul Moore i glazbenica Nalaya Brown, a performans u zraku i moru akrobata iz Cirque De Soleila, ples na svili te očaravajuće profesionalne koreografije najboljih svjetskih izvođača prepune su Bačvice ostavili bez daha.
Na festivalu je zaplesalo više od 10 tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta, a o njemu je izvještavalo više od trideset predstavnika medija iz regije i svijeta. Uz vrhunski glazbeni program, Splićane i njihove goste oduševila je i izvrsna produkcija koja je upotpunila jedinstveni doživljaj nezaboravne party avanture.
Jedinstvenim spojem vrunske elektronske glazbe i ljetnih tuluma na plaži, Split Beach Festival potvrdio je svoje mjesto među najboljim festivalima u regiji i šire, a narednog će ljeta sasvim sigurno ponovno pisati povijest najboljih ljetnih provoda.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code