I PUPOVAC DOPRINOSI MEĐUNACIONALNIM EKSCESIMA

I PUPOVAC DOPRINOSI MEĐUNACIONALNIM EKSCESIMA

25. kolovoza, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

O svakodnevnoj mržnji prema Hrvatima recimo u Srbiji ne progovara ni riječ. Na svakoj nogometnoj utakmici Crvene zvezde i Partizana mediji izvještavaju da se skupine navijača nadmeću tko će više oblatiti Hrvatsku, Vukovar i izdignuti četničku ideologiju. Na sve to razni pupovci šute, iako su im usta otvorena. Nije se oglasio ni kad je u petak, 24. kolovoza 2019. u Zagrebu bio posljednji ispraćaj 294 žrtve suludog komunističkog terora, među kojima je bio i veliki broj nevinih žene, djece i staraca

Napisao: Mladen Pavković

„Napad na Srbe u Uzdolju kod Knina ima obilježje terorizma“ – izjavio je kandidat KPJ-SDP za predsjednika države Zoran Milanović, popularni Zoki, te u povodu toga dodao da smo mi „mala zemlja za velike batine“.
Riječ je o političkom „šupljoglavcu“ kojeg iznimno dobro pamtimo u vrijeme kad su ga ni krivog ni dužnog postavili za predsjednika Vlade RH, kad je zbog svoga neznanja ostavio državu u velikim dugovima, kad je službenim zrakoplovom navodno svaki čas putovao k svojoj ljubavnici ili pak najviše po tome da je na sve moguće načine provodio teror nad hrvatskim braniteljima i stradalnicima, koji su protiv njegove politike protestirali punih 555 dana. I ne samo to, ovaj jadni i žalosni politikant svojedobno je (29.5.2015.) odobrio da policija tuče i mlati hrvatske branitelje, čak i invalide, koji su došli protestirati protiv njega i onog bivšeg ministra branitelja, koji se danas srami i svog imena.
To što se tada događalo na Markovu trgu, to je to, dragi Zoki, s tvoje strane, bio terorizam!
Napad na Srbiju
A Miloradu Pupovcu svaka čast. Taj umije i od govna napraviti pitu! Za njega je i dalje svaki napad na nekog hrvatskog građanina srpskog podrijetla napad na „državu Srbiju“. Taj se i dalje drži onoga – gdje je Srbin tu je – Srbija.
Pojedini mediji mu u toj njegovoj politici, ili bolje rečeno, hajci svesrdno pomažu, baš kao i na početku hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.
Njemu i takvima nije dovoljno da predsjednik Vlade Andrej Plenković, ali i drugi visoki hrvatski politički dužnosnici javno osuđuju bilo kakvo nasilje, on želi krv, pa ističe da je ovim što se dogodilo u jednom ugostiteljskom objektu „nespremnost da se prepozna klima koja vlada u društvu, a to je otvorena atmosfera mržnje prema Srbima“.
Također navodi da „dok ima mentalne snage i fizičke sposobnosti, ne postoji nitko tko će mu začepiti usta“, iako bi mu bolje bilo da ih neki puta i zatvori iz higijenskih razloga.
O svakodnevnoj mržnji prema Hrvatima recimo u Srbiji ne progovara ni riječ. Na svakoj nogometnoj utakmici Crvene zvezde i Partizana mediji izvještavaju da se skupine navijača nadmeću tko će više oblatiti Hrvatsku, Vukovar i izdignuti četničku ideologiju. Na sve to razni pupovci šute, iako su im usta otvorena.
Nije se oglasio ni kad je u petak, 24. kolovoza 2019. u Zagrebu bio posljednji ispraćaj 294 žrtve suludog komunističkog terora, među kojima je bio i veliki broj nevinih žene, djece i staraca.
Pupovac je taj koji nam sa svojim suradnicima svako malo „nabija na glavu“ zločine u NDH, a svojom politikom i „otvorenim ustima“ ludo brani fašističke i ine zločine u vrijeme Domovinskoga rata.

Većina medija

Rođen je nedaleko Škabrnje, ali nikada mu nije palo na pamet, baš kao ni onom političkom „propuhu“ , Milanoviću, da ode u to mjesto i pokloni se žrtvama srbijanske agresije.
Navodno je među četnici iz tog kraja bio i njegov brat!
Što sve rade Srbi Hrvatima u Vukovaru ili Borovu Selu?
O tome ni većina medija „ne smije“ izvještavati.
Ako tko terorizira Hrvate, onda su to razni pupovci i milanovići.
Vidjet ćemo prigodom nekog prvog napada nekog Srbina na Hrvate, jel će se i tada dići većina medija, jel će se i tada pokrenuti cijeli represivni aparat, ili se to događa samo kad dođe do nekog, kako je rekao i Plenković, „izdvojenog slučaja“.
Ne, ne branimo ni jedan terorizam, ali ne možemo i ne ćemo prihvatiti „terorizam“ nekog pupovca i njemu slične, koji svojim ponašanjem i djelom umnogome doprinose ovakvim i sličnim ekscesima, kakav se dogodio nedaleko u jednoj krčmi kod Knina.
O tome bi Hrvatska trebala upoznati i međunarodne institucije. T

11 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Aca Blesavdzija
  #1 Aca Blesavdzija 31 kolovoza, 2019, 09:11

  “Vidite, ovo je simbol dortmundske Borussije. Tenk. S oznakama koje podsjećaju na neka prošla vremena. Ispred stadiona Westfalen ili tako nekako. Gdje čuveni milijunaši iz Dortmunda igraju. Jeste li čuli nekad da je nekome smetao taj tenk? Niste nikada čuli ni da ga imaju”, govorio je Vučić dok je pritom mahao fotografijom tenka kako bi dokazao ispred novinara da Srbija nije usamljena u postavljanju tenkova uz stadion.

  No, novinari kakvi već jesu, vrlo su brzo shvatili da Vučić govori besmislice jer, niti je Borussia Dortmund vezane uz ikakve tenkove, a niti je jedan postavljen ispred Westfalenstadiona.

  Fotografija koju je držao zabilježena je prije pet godine ispred vojarne Oberpfalz, a to što je bila obojana u boje dormundskog kluba, nije imalo nikakve veze s onim što je govorio.

  Ma tko god da mu je “prodao” tu fotografiju, lijepo ga je prevario, ali barem je bio u pravu kada je ustvrdio da je nadimak londonskog kluba Arsenala – Topnici, Tako zbori prvi cetnik najvece ratne gubitnice srbijice,aleksandar vucic, trbuhozborac vojvode grobara nikolica. Sto li ono recce dr. iz Prijedora Jovan Raskovic: “Srblji su glup, zlocinacki mitolski frtaljnarod…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Naprednjačko četništvo
  #2 Naprednjačko četništvo 30 kolovoza, 2019, 05:51

  Premijer Andrej Plenković je potvrdio da se sastao s predsjednikom SDSS- Miloradom Pupovcem, rekao kako razumije njegovu zabrinutost zbog napada na građane srpske nacionalnosti, očekuje da počinitelji kaznenih djela budu kažnjeni te kako u hrvatskom društvu ne postoji klima koja bi bila netrpeljiva prema manjinama.

  “Sastali smo se i razgovarali smo”, rekao je Plenković u četvrtak predvečer u Varaždinu nakon posjeta Sveučilištu Sjever.Baš lijepo, anemični se nedržavnik sastao s miloradom gubvacem i stvar je riješena. A ćirilični će destabilizator nastaviti razarati dušu hrvatskoga puka. Za razliku od pogubna ustašluka, četništvo je naprednjački pokret za vascelu evropu. Kud plovi plenkovićev brod?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. MONIKA KOSCAK
  #3 MONIKA KOSCAK 28 kolovoza, 2019, 16:44

  Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam e-poštu na: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Sandi potrc
  #4 Sandi potrc 28 kolovoza, 2019, 16:43

  Na kraju ste u velikim financijskim problemima, imate dugove i ne možete ih riješiti zbog želje za novcem, imate veliki broj vjerovnika koji vas maltretiraju. Naša institucija vam danas nudi brzo i pouzdano rješenje u potpunoj sigurnosti. Dajemo zajmove u rasponu od 5.000 do 10.000.000 € svima koji ispunjavaju uvjete za poseban zajam s kamatnom stopom od 2%. Ili ti
  treba hitan novac iz drugih razloga. Molimo kontaktirajte nas za više informacija na; [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. NIHAD CUDIC
  #5 NIHAD CUDIC 28 kolovoza, 2019, 16:42

  zdravo
  Ja sam privatni zajmodavac i financijski agent koji daje zajmove za osobno i korporativno financiranje. Trebate li trenutačni zajam da biste očistili svoj dug ili vam je potreban zajam kapitala da biste poboljšali poslovanje? Odbile su vas druge financijske agencije? Bilo da vam treba zajam za konsolidaciju ili preuzimanje obveza, više ne tražite jer smo tu da sve vaše financijske probleme pretvorimo u nešto prošlo. Zadovoljstvo kupaca cilj je kada se prijavite kod nas, prijavite se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti s obzirom na trenutnu financijsku situaciju i zatim postaviti rodovnik otplate kredita na odgovarajući način prema vašim potrebama. Jednostavno dobivanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda: pošaljite nam e-poštu na: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Vlaške bukare
  #6 Vlaške bukare 28 kolovoza, 2019, 05:55

  Zlatko Perak iz Lađevaca nadomak Skradina i Gajo Radmilović iz Žegara, nerazdvojni su drugari, prijatelji, pobratimi. I tu priča tek počinje. Zlatko je Hrvat, Gajo Srbin. Zajednički su pokrenuli KUD „Dositej Obradović“. Cilj je očuvanje tradicije i običaja ovog kraja. Sve je krenulo kažu sasvim slučajno.

  „Upoznali smo se na jednoj fešti, tu je svirala harmonika, tu je bilo pjesme, i tome svemu smo vidjeli da pašemo po pjesmi, po svemu, počeli smo da pjevamo, u suvo, pod bas, groktalica…Nakon toga smo se suretali po sajmovima, pa bi se i tu zapjevalo. Onda sam ja njega pozvao na slavu, na Svi Svete, pa on mene sebi na Đurđevdan, on je zeru zadiplio, ja sam zasvirao harmoniku, i tako je krenulo. Baš slučajno.“ kaže Zlatko Perak iz Lađevaca. Tako u četnik-feralu pišu zbratimljeni Hrvat i srbin, no ne zna se jesu li u ratu pucali jedan na drugoga. Da i to doznamo priča o bratstvu i jedinstvu na vlaški način ibila bi potpunija, zaokružena. Od palanke pa do ravne gore, svud su straže đenerala draže.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. radijacija đure đukića
  #7 radijacija đure đukića 28 kolovoza, 2019, 05:45

  Čerkezovac je uronjen u padine najpoznatije banijske šume i planine. Nju su kroz istoriju uporno i zvanično zvali Zrin po mestu koje su, kao jedno od ređih na ovom prostoru, naseljavali Hrvati. U celom ovom kraju su većinom živeli Srbi. Oni su banijske gore između Une i Kupe zvali jednom rečju Šamarica. Velika brdovita šuma opevana je u Drugom svetskom ratu kao slobodarska. U njoj se srpski narod skrivao od ustaškog noža, a tu su Srbi i Hrvati osnovali prve oružane partizanske jedinice. Na Šamarici se skrivao i poslednji vojnik RSK Živko Korać. Vešto izbegavajući hapšenje, nije hteo da se povuče iz zavičaja, a izvršio je samoubistvo, šest godina posle „Oluje”, kada su ga opkolile hrvatske policijske snage.

  Šamarica je u poslednjih nekoliko godina u žiži javnosti, od kada se hrvatska vlast izjasnila da je baš selo Čerkezovac u opštini Dvor najpovoljnije mesto za odlaganje nuklearnog otpada, piše “Politika”.

  Na celoj Baniji se svi uglavnom protive odlaganju otpada u ovom kraju. Srbi smatraju da, hteo to neko da prizna ili ne, deponija znači još jedno etničko čišćenje. Otpad bi bio deponovan u vojnoj bazi koja ovde odavno postoji. Osim informacija da je hrvatska vlada najavila da za to postoje ozbiljne namere, nema preciznijih informacija. Kada smo hteli da fotografišemo predviđeno mesto nije nam dozvoljeno, a policija je zahtevala da se unište fotosi kapije napravljeni iz daleka. Piše – tako, zapravo mrči hartiju – rekli bi martolozi koji žele biti srblji – topli brat i kum četnika emeritusa Rade Dmitrovića, BG pobjeglice Đuro Đukić Bačužanski. Valjda u strahu za bujnu frizuru od radijacije iz dvorskoga Čerkezovca. Precizira “kako je hteo fotografisati, ali mu pobednički ustaše ne dadoše…” Zar je taj željezarski intelektualac na slobodi, pomilovani četnik pičkoustoga vučića glinskoga, te slobodno šeće “lepom njihovom” otadžbinom…

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Posuditi do 1,000,000 EURA (zeljka.baletic@gmail.com)
  #8 Posuditi do 1,000,000 EURA ([email protected]) 26 kolovoza, 2019, 13:45

  Posuditi do 1,000,000 EURA
  Trebate hitan zajam? Ovdje je vaša prilika da biste dobili kredit od naše tvrtke po kamatnoj stopi od 3%. Naš krediti su osigurani i zajamcena. Kontaktirajte nas danas, uz iznos potrebno. E-mail: [email protected]
  WhatsApp: +33758119861

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. 4c.
  #9 4c. 26 kolovoza, 2019, 09:26

  Jeste li ikada čuli ili čitali za Rezoluciju 4c-radikala iz srbije -Hrvatske,(Šešelj/Toma -grobar),i Skupštine SAO-krajina iz 2005.,te Memorandum SANU-2,i izjave Deye (jović) iz Vladičinog hana da je i on i Hrvat i Srbin,da tu je rođen ,ali u svojoj srpskoj zemlji8,to je i njihova,tako kaže i SPC,imaju vascelu jurisdikciju nad cijelom “rvackom” . Naši “povijesnici” šute.Živjeli Hrvateki i samo i dalje “štundirajte”-(Srbobran:1902-5.g.) i td…

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Tko se boji Pupovca?
  #10 Tko se boji Pupovca? 25 kolovoza, 2019, 17:16

  Mandat Andreja Plenkovića, koji se spajdašio s ratnim zločincem miloradom pupavcem, izravnim sukrivcem za četničko ubojstvo dr. Ivana Šretera, drži većina strpljivih i poštenih Hrvata, ne može se i ne smije se ni u kome slučaju ponoviti. Anacionalni tip i kabinetski štakor Junckerove opće prakse, a učenik Tuđmanova ministra i protivnika Mate Granića Mirogojčeka, bio je anemičan 90-ih, ali je kao vjerni sluga Europe ubrzo stasao do čelnika stranke i vlade koji s rukom na srcu ne žali ući i u katedralu, nazočiti blagdanu Gospe Sinjske… Da ne može baš sve što hoće, potvrdili su i Resslerovi neslavni izbori za Europarlament, u koje ga je uvalio očuh i mešetar Šeks. Identificirati, trnasferirati i uhititi, savjetovao je fiškalski štakor iz Rume goničima generala Gotovine, baš kao i udbaška kći Danijela Trbović. Sve se vraća, sve se plaća. I dok Plenković svakodnevno dokazuje da ga raspamećeni ratni gubitnici kokardaši i martolozi s istoka bez kazne popljuvavaju, Pupavac prijeti nestankom Republike Hrvatske poput NDH. Jamačno, to se ne može desiti, jer su ismijavani hrvatski domobrani 1995. pokazali stoljetnim ratnim gubitnicima kako se Bog moli.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Bozana topalovic
  #11 Bozana topalovic 25 kolovoza, 2019, 08:32

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
       Sve naše usluge dizajnirane su tako da vam oduzmu što manje vremena. Svjesni činjenice da većina klijenata ima dnevne obveze i ispunjen dan, ne želimo vas gnjaviti s nepotrebnim stvarima. Kod nas možete tražiti novac bez jamaca, ovjerenih potvrda ili poslodavaca.
      Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su: * Krediti za nekretnine * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni zajmovi * kućni zajmovi * zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi. Kontaktirajte nas putem e-maila
  [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

<