HVALA HBPS–u

HVALA HBPS–u

17. lipnja, 2018.

 


Poštovani svi, koji čitate ovaj tekst,

imate osobni problem ili imate nekoga dragoga kojemu je potrebna pomoć, ljudski pristup toplina riječi sa izuzetnim pristupom za rješavanje njemu nesavladivih problema,sustav ih je zaboravio, pa se osjećaju manje vrijednim i napuštenim, nemojte očajavati jer postoji Hrvatska braniteljska pučka stranka, čije je geslo ISTINA & DOMOVINA.

Predsjednik stranke 100% ratni vojni invalid, dragovoljac Domovinskog rata, čovjek koji je u kolicima, ali sa ogromnim srcem,energijom za nesebično pomaganje drugima u nevolji. Koristim priliku svjedočiti osobnim iskustvom sa HBPS-om i predsjednikom, iskazati svu izuzetnu zahvalu na pomoći koja mi je pružena u najtežim trenucima moga mladog života, od predsjednika i članova HBPS.

Želim Vama svima, naglasiti samo djelić nesebičnog, humanog i srčanog zauzimanja za „malog“ čovjeka, koje možete dobiti samo od stranke čiji svi članovi u svome djelovanju, imaju na umu samo dobrobit za svoju domovinu Hrvatsku, branitelje, njihove obitelji, građane, bez obzira na svjetonazor ili političko opredeljenje onih koji zatraže njihovu pomoć.

Ovi divni ljudi, članovi Hrvatske braniteljske pučke stranke imaju svojih osobnih problema, koji ih ne sprječavaju da se uključe u rješavanje tuđih problema i u tome uspijevaju. Pitao sam se, zašto je tome tako,a onda sam zapazio da su to od reda časni, iskreni, pošteni domoljubi, kojima je važno da mladi ostanu u Hrvatskoj kao što sam i ja odlučio, da se pomogne u obnovi kuća, obnovi životnih zajednica, da se pomogne zaposliti, jednostavno prihva

aju bez ostatka izazove rješavanja dijela problema koje bi sistemske stranke mnogo lakše mogle učiniti, samo da imaju domoljubno lice, lice hrvatskog čovjeka koji je svakodnevno uronjen u probleme koje im stvaraju upravo oni koji bi morali rješavati nagomilane probleme.

Iskazati svu zahvalnost teško je doista, na

i riječi kojima bi se opisala sreća kada izađete iz kaljuže, iz mraka beznađa kada Vam pruže ruku i pomognu ljudi koje niti poznate niti su dužni se zauzeti za Vas, a oni učine da Vam se vrate snovi, ljepši dani, osmjeh na licima vaše djece i bližnjih, jer osjete da niste napušteni i sami. Moram naglasiti zahvalu i institucijama koji su doprinjeli mome ostanku u Hrvatskoj, mome novom početeku, koj su se aktivno uključili kao što je Ministarstvo branitelja na čelu sa gospodinom ministrom Medvedom, jer ja sam dijete umrlog branitelja, kao i mnogi drugi okusio nepravdu i ograničenja kojima nisam bio dorastao. Također ističem zahvalu HAK-u, Ministarstvu graditeljstva i obnove u obnovi kuća obitelji branitelja koji su se našli u teškim životnim situacijama, svome matičnom poduzeću koje me prihvatilo kao punopravnog člana.

Izuzetna zahvala svim članovima Hrvatske braniteljske pučke stranke, s predsjednikom Šefikom Orlićem na čelu, koji iskazuju stalnu spremnost zauzimnja za rješavanje životnih situacija „malog“ čovjeka.

Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam upoznao sve te ljude kojima izričem neizmjernu zahvalu za sve učinjeno za dobrobit svih hrvatskih građana.

Ivan Kovačević

ISTINA&DOMOVINA T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. grunf
  #1 grunf 26 lipnja, 2018, 07:53

  Ko su ovi likovi s tom komičnom stranćicom ???

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 29 lipnja, 2018, 19:48

   Budite pristojni to su dragovoljci domovinskog rata časni i pošteni Hrvatski domoljubi za domovinu spremni kao i devedesetih za Hrvatsku kao Tigar

   Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 18 lipnja, 2018, 07:55

  Svi za jednoga jedan za sve
  ISTINA&DOMOVINA
  Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka
  ZA DOMOVINU SPREMNI

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code