HŠSP: PODRŠKA DOKTORICI RUŽICI ĆAVAR

HŠSP: PODRŠKA DOKTORICI RUŽICI ĆAVAR

23. rujna, 2014.

 

gospodja s natpisom Custom

Napad na dr. Ružicu Ćavar od strane širitelja „svekolike ljubavi i tolerancije“ pokazatelj je kakvu to ljubav i kakvu toleranciju bi takvi namijenili Hrvatima katolicima, kada bi opet dobili priliku koju su imali 1945. i koju su zdušno tada proveli u djelo. Oni ne poznaju nikakvu ljubav, nikakvu toleranciju, osim za svoje istomišljenike. Zagovaraju različitost, a priželjkuju jednoumlje, zagovaraju ljubav, a šire mržnju. To su ljudi s teškim i neizlječivim dijagnozama. Njihova dijagnoza je bolesna mržnja prema svemu što je hrvatsko, a kako su Hrvati većinom katolici, onda se ta mržnja proteže i na katoličku vjeru.

Jedino se takvom neizlječivom, patološkom mržnjom može objasniti napad nečovjeka od 100 kila izvjesnog Nevena Kovačića na fizički daleko slabiju dr. Ćavar. Bolesno stanje hrvatskog društva očituje se i u izostanku reakcija tzv. udruga za ljudska i ženska prava, medija i službene politike, što nas naravno ne čudi, jer se tu radi o istom mentalnom sklopu koji je kompatibilan napadačevu. Upravo od tuda izvire i hrabrost napadača koji zna da je zaštićen ma što uradio, te sve te nabrojane smatramo odgovornima za ovaj brutalan i barbarski napadaj. Ali tim jadnicima je sve uzalud. Oni će umrijeti u pustoši svoga srca, kako reče jedan govornik, a dr. Ružica Ćavar je opet pobijedila, jer nju pokreće ljubav prema svomu narodu i vjera u Boga, a ne mržnja prema bilo komu, ma koliko taj zaslužio da ga se mrzi. Međutim ovakve kreature nisu vrijedne mržnje, možda tek sažaljenja, ali kad ih ni rođena majka vjerojatno ne žali, zašto bismo mi.

Stoga u potpunosti podržavamo dr. Ružicu Ćavar u njezinom neumornom radu za Hrvatsku, za Boga i hrvatski narod, i želimo joj što brže ozdravljenje od fizičkih ozljeda koje joj nanese anacionalni ljevičarski zlotvor.

U Zagrebu, 22. rujna 2014.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a  T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. jad
    #1 jad 25 rujna, 2014, 15:28

    to vam je tako kad je narod kastriran od hrabrosti, kao usranci dopuste da ga do besvijesti terorizira manjina zaludjena sotonistickom ideologijom, perverzijama, nastranostima i idiotizmimima svake vrsti. Valjda ti koji vladaju i to zlo u narodu sire i stite misle da se narod s tim svime slaze kad adekvatno ne reagira.Za ponistiti neku silu treba upotrijebiti adekvatnu, inace si gubitnik

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code