HSP: PREDSJEDNICA I PREMIJER NISU DRŽAVNICI

HSP: PREDSJEDNICA I PREMIJER NISU DRŽAVNICI

31. kolovoza, 2017.

I

Svaka najava i pristanak na skidanje odnosno redefiniranje spomen-ploče postavljene u spomen na 11 poginulih HOS-ovaca u Jasenovcu je izdaja hrvatskih branitelja, Domovinskog rata te u konačnici i izdaja države Hrvatske koje je oživotvorena i u krvi branitelja stvorena u Domovinskom ratu.

Postoje situacije u kojima država pokazuje da je država i u kojima predsjednici i premijeri pokazuju da su državnici. No, postoje i one situacije u kojima država pokazuje da nije država, da je nečije najobičnije feudalno leno, a predsjednici i premijeri su vlastelini koje stavovi i sudbine njihovih kmetova ne zanimaju. Do sada su i naš premijer i predsjednica pokazali da ih ne krase odlike državnika pa stoga Republika Hrvatska ne može niti biti država u punom smislu te riječi.

Postoje situacije kada država treba pokazati da je država bez obzira na cijenu koju treba platiti. Nepristajanjem na ucjene, ma s koje strane dolazile, trenuti vlastodržci u Hrvatskoj trebaju pokazati da promišljaju hrvatsku budućnost i poštuju našu prošlost. A najsvjetlije što je Hrvatska imala u Domovinskom ratu su pripadnici HOS-a, dakle postrojbe HV-a koja je branila državu na najtežim ratištima od Sajmišta u Vukovaru, preko Škabrnje, do Srđa iznad Dubrovnika.

HSP čvrsto zastupa stav da spomen-ploča u Jasenovcu mora ostati i opstati u izvornom obliku te da ne smije biti odstupanja ni za milimetar od ovoga stava, bez obzira kako se drugi postavili u ovoj situaciji. Svako drugačije rješenje bit će poraz ideje samostalne i suverene države Hrvatske i početak povratka u Jugoslaviju što pravaši neće dopustiti.

HSP T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Davor
  #1 Davor 12 rujna, 2017, 17:07

  Frano seres kvake na lopate jer u ukrajni imas fasizma na kamione a eu i zidovska zajednica sute???A po stepincu ne pljuj jer je imao muda da se suprostavi pavelicu

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 31 kolovoza, 2017, 23:34

  PLOČA U JESANOVCU,O KOJOJ SE VODE RASPRAVE ,DA LI TAMO OSTATI ILI NE, A NITKO DA SE ZAPITA STVARNE NAMJERE NJENE POSTAVE I NJEZINOG SIMBOLA, KOJI NAM PONOVNO VRAĆA U SJEĆANJE QUSLINŠKU SLUŽBU HRVATSKE ,III-ĆEM REICHU , ZA HOLOKAUSTSKO ČIŠĆENJE HRAVTSKE I BALKANA ,POD VODSTVOM ZAGREBAČKOG EGZARHA ,ZLOČINAČKOG KATOLIŠTVA ,HIMLEROVOG ADŽUTNTA ,KRVOLOKA ,NON PUS-ULTRA , LJUDSKOG STRAŠILA ,DUHA I IZGLEDA, BISKUPA,S T E P I N C A . KRIŽ I NOŽ ,ODNOSNO ,MAČ, SU SIMBOLI PATNJE, TRPLJENJA ,POSLUŠNOSITI ,ODANOSTI , A SVE U SLUŽB I SMTRI,KAO SIMBOAL APSOLUTNE PONIZNOSTI VLADAJUĆOJ KASTI KRŠĆANSKE RELIGIJE ,KOJA JE KROZ SVOJU POVIJEST ,KAŽE PAPA U OSTAVCI,BENEDIKT XV I-TI , PERMANENTNO HRLILA ZA ZGTANJEM OVOZEMALJSKIH BOGATSTVA I APSOLUTNOG VLADANJA LJUDIMA I PRIRODNIM RESURSIMA, PA SVAKI PRIGOVOR TAKVOM VLADANJU OD VELIKIH KRŠĆANSKIH UMOVA,BIVAO JE OSUĐEN ,A NJEGOVI INCIJATORI SPALJIVANI NA LOMAČAMA.
  PREMA TOME ,SAMA TABLA JE PRKOS I UVREDA HRVATSKOJ ,ANTIFAŠISTIČKOJ GRAĐANSKOJ JAVNOSTI ,KOJA JE I DANAS NAJVEĆA VEĆINA HRVATSKIH GRAĐANA,KOJA JE OVU HRVATSK STVORILA ,UPRAVO, U BORBI PROTIV TOGA MAČA I KRIŽA ,SIMBOLA KRŠĆANSKOG ,HOLOKAUSTSKOG POŠASNOG POHODA 1941 I MIRNE DUŠE SE MOŽE KONSTATIRATI I 1991 GODINE,SAZNAVAJUĆI ZA NJENE VELIKE ZLOČINE ,A POSEBNO OVE STEPINČEVSKE SLJEDBE ,HORDE,HOS-A O ČIJIM ZLOČINIMA PROČITAH ,U NOVOM LISTU, JOŠ JEDNU VELIKU GALERIJU ZLOČINA, OSIM ONIH KOJI SU DO DANAS VEĆ POZNATI I KOJIMA SE SUDI ,A NEKI SU I OSUĐENI ZA SVOJE STEPINČEVSKE ,HOLOKAUSTSKE POHODE ,PROKLETIH.
  PA O KAKVOJ JE TO DILEMI RIJEČ ,O KOJOJ SE VEĆ DANIMA I MJESCIMA NATEŽEMO ŠTA UČINITI SA TIM ZLOČINAČKIM ,HOLOKAUSTSKIM ,KATOLIČKIM SIMBOLOM?? PA MI ,KAO LEGALNA ,AUTOHTONA ,ANTIFAŠISTIČKA REPUBLIKA ,ČIJI SU SE GRAĐANI ,4 GODINE,S’PUŠKOM BORILI PROTIV TE ZLOČINAČKE, STEPINČEVSKE,KATOLIČKE POŠASTI,IMAMO PRAVO I DANS BRANITI SE OD TE SLJEDBE I NJENIH ZLOČINAČKIH ČINA I SIMBOLA ,I TABLU POD HITNO MAKNUTI I KAZNITI IZVRŠIOCE JAVNE UVREDE HRVATSKIH ANTIFAŠISTIČKIH GRAĐANA.
  nema oznaka plus jedan

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code